Povezane novice

Štajerska avtocesta popoldne štiri ure zaprta v obe smeri

RTV Slovenija 12.06.2023
Štajerska avtocesta, ki je bila zaradi prometne nesreče in razsutega tovora med počivališčem Tepanje in Slovensko Bistrico jug med 17. in 21. uro zaprta v obe smeri, je znova odprta tako proti Mariboru kot proti Ljubljani. Zaradi zaprtja je nastal… »

Razsutje tovora: del štajerske avtoceste še vedno zaprt #foto

SiolNET 12.06.2023
Na štajerski avtocesti zaradi posledic prometne nesreče ostajata zaprta prehitevalna pasova med počivališčem Tepanje in Slovensko Bistrico jug v obe smeri, je ob 23. uri poročal portal promet.si. Na lokaciji so bile intervencijske službe. Foto… »

Po nesreči na štajerski avtocesti zdaj zaprta le še oba prehitevalna pasova

Dnevnik 12.06.2023
Štajerska avtocesta je po popoldanski prometni nesreči med počivališčem Tepanje in izvozom Slovenska Bistrica jug spet odprta, za zdaj pa v obe smeri ostajata zaprta prehitevalna pasova, poroča prometnoinformacijski center. Kot so sporočili iz… »

Počila guma, prevrnil se je tovornjak, na avtocesto so se vsule smeti

Necenzurirano 12.06.2023
Zaradi razsutega tovora je bila štajerska avtocesta več ur zaprta, voznik se je lažje poškodoval. Danes okoli 16.50 se je na štajerski avtocesti za izvozom Slovenska Bistrica – jug v smeri proti Tepanju zaradi počene pnevmatike prevrnilo tovorno… »

Štajerska avtocesta je znova odprta

Delo 12.06.2023
Zaradi počene pnevmatike se je nekaj pred 17. uro prevrnilo tovorno vozilo kranjskih registrskih označb s priklopnikom, ki je prevažalo odpadke. Štajerska avtocesta je v obe smeri ponovno odprta, zaprta ostajata prehitevalna pasova med počivališčem… »

Zaradi prometne nesreče avtocesta zaprta v obe smeri

Zurnal24 12.06.2023
Nastaja zastoj. Štajerska avtocesta je zaradi prometne nesreče med Tepanjem in Slovensko Bistrico jug v obe smeri zaprta, so sporočili s Prometno-informacijskega centra. Nastaja zastoj, obvoz pa je možen po regionalni cesti med priključkoma Slovenska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem