Povezane novice

Ukrajinski poveljnik Zalužni: Dosegli smo določene uspehe, napredujemo

RTV Slovenija 13.06.2023
Vrhovni poveljnik ukrajinskih oboroženih sil Valerij Zalužni je dejal, da ukrajinske sile napredujejo v bojih na vzhodu in jugu države. Medtem Moskva sporoča, da so ruske sile zajele več nemških tankov leopard in ameriških pehotnih bojnih vozil… »

Putin Šojguju obrnil hrbet #vŽivo #video

SiolNET 13.06.2023
Posnetek ruskega predsednika Vladimirja Putina, kako obrne hrbet ruskemu obrambnemu ministru Sergeju Šojguju, je hitro zaokrožil po družbenih omrežjih in znova sprožil ugibanja o zaostrenih odnosih v ruskem vrhu. Pregled pomembnejših dogodkov dneva… »

V ruskem napadu v osrednji Ukrajini več smrtnih žrtev

Dnevnik 13.06.2023
V ruskih zračnih napadih na mesto Krivi Rog v osrednji Ukrajini je bilo davi ubitih najmanj 11 ljudi, več kot 25 je bilo ranjenih, so po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočile lokalne oblasti. O ruskih zračnih napadih so poročali tudi… »

Število mrtvih po uničenju jezu Kahovka narašča

Primorske 13.06.2023
Teden dni po poškodovanju jezu Kahovka na jugu Ukrajine število žrtev poplav še naprej narašča. Na območju pod ukrajinskim nadzorom je po navedbah tamkajšnjih oblasti umrlo deset ljudi, 42 ljudi še pogrešajo. Na območju pod ruskim nadzorom pa… »

»Putinov teroristični režim je treba ustaviti«

Mladina 13.06.2023
Evropski poslanci ob obsodbah uničenja jezu pozvali k sprejetju Ukrajine v EU in NATO. Evropski poslanci so v današnji razpravi o povojni obnovi Ukrajine obsodili uničenje jezu hidroelektrarne Nova Kahovka na reki Dneper v Ukrajini, pri čemer so… »

Zelenski / »Rusi bodo odgovarjali za vsako izstreljeno raketo«

Mladina 13.06.2023
Po ruskih zračnih napadih na ukrajinsko mesto je umrlo šest ljudi. V ruskih zračnih napadih na mesto Krivi Rog v osrednji Ukrajini je bilo davi ubitih najmanj šest ljudi, več kot 30 je bilo ranjenih, so po poročanju francoske tiskovne agencije AFP… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem