Povezane novice

S pritožbo nad inšpekcijsko odločbo

Dnevnik 13.06.2023
Zaradi inšpekcijske odločbe ljubljanska občina ne sme izvajati nadaljnjega poseka dreves na Rožniku. Župan Zoran Janković je dejal, da se je občina na odločbo pritožila. Mestna občina Ljubljana se je po besedah župana Zorana Jankovića… »

Inšpekcija ustavila sečnjo dreves na Rožniku, občina se je na odločbo pritožila

RTV Slovenija 13.06.2023
Inšpektorica za naravo in vode je sredi maja ljubljanski občini izdala odločbo, s katero je ustavila posek dreves v Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib. Občina se je na odločbo pritožila, je povedal župan Zoran Janković. Sečnja je… »

Inšpektorica ustavila posek dreves na Rožniku. Janković: Na odločbo smo se pritožili.

SiolNET 13.06.2023
Inšpektorica za naravo in vode je ustavila nadaljnji posek dreves na Rožniku. Ljubljanska občina mora najprej pridobiti mnenje zavoda za varstvo narave, poroča Dnevnik. Na današnji novinarski konferenci je župan Zoran Janković povedal, da se je… »

Inšpekcija ustavila sečnjo dreves na Rožniku, ker eno mnenje manjka

Necenzurirano 13.06.2023
Saga o sečnji dreves v ljubljanski mestni občini se nadaljuje. Do nadaljnjega ne sme pasti nobeno drevo več. Inšpektorica za naravo in vode je sredi maja Mestni občini Ljubljana (MOL) izdala odločbo, s katero je ustavila posek dreves v Krajinskem… »

Sečnja dreves: Inšpekcija Jankoviću stopila na prste

Zurnal24 13.06.2023
Inšpektorica za naravo in vode je sredi maja Mestni občini Ljubljana izdala odločbo, s katero je ustavila posek dreves v Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib. Občina bi morala namreč pred posekom pridobiti mnenje zavoda za varstvo… »

Inšpektorica ustavila sečnjo dreves na Rožniku

Mladina 13.06.2023
Občina ima pravico pritožbe na inšpekcijsko odločbo, vendar pritožba ne bo zadržala njene izvršitve. Inšpektorica za naravo in vode je sredi maja Mestni občini Ljubljana izdala odločbo, s katero je ustavila posek dreves v Krajinskem parku… »

Krajinski park: Inšpekcija ustavila posek dreves na Rožniku

Dnevnik 13.06.2023
Odločba inšpektorice za naravo in vode kaže, da bi ljubljanska občina pred posekom dreves na Rožniku morala pridobiti tudi mnenje zavoda za varstvo narave. Inšpektorica je nadaljnji posek ustavila, dokler občina ne pridobi mnenja. Inšpektorica za… »

Novice dneva »

Udarci vremena pri nas v številkah

Zurnal24 pred 4 uramiše 4 povezane

Volitve v KGZS: Čas za spremembo

Spodnje Podravje pred tremi uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem