Povezane novice

NOVE PODROBNOSTI GROZE V ŠOLI: Ustrelil naj bi učitelja angleščine, ki naj bi ga učenec posebej iskal (VIDEO)

Regional 14.06.2023
Na osnovni šoli v kraju Lukavac na severovzhodu Bosne in Hercegovine je danes učenec streljal s pištolo in težje ranil učitelja angleščine, je sporočila lokalna policija. Po neuradnih informacijah je učenec žrtev posebej iskal. Minister za… »

V streljanju v šoli v BiH učenec huje ranil učitelja

Primorske 14.06.2023
Na osnovni šoli v kraju Lukavac na severovzhodu Bosne in Hercegovine je danes učenec streljal s pištolo in težje ranil učitelja angleščine, je sporočila lokalna policija. Po neuradnih informacijah je učenec žrtev posebej iskal. Minister za… »

VIDEO: Posnetek aretacije najstnika, ki je streljal na učitelja

Necenzurirano 14.06.2023
13-letnik, ki je v Bosni zjutraj ustrelil učitelja angleščine, je bil ves dan na zaslišanju, nato so ga premestili na psihiatrijo. Učitelj pa je še vedno v kritičnem stanju. Znane so nove podrobnosti o streljanju na osnovni šoli Lukavac Grad v… »

V BiH učenec s pištolo težje ranil enega od zaposlenih

Delo 14.06.2023
Napadel učitelja angleščine, ki ga je menda posebej iskal. Motiv za napad še ni znan. Zdravstveno stanje poskodovanega je stabilno. Na osnovni šoli v mestu Lukavac na severovzhodu BiH je danes okoli 9. ure učenec streljal s pištolo in težje ranil… »

BiH: Na šoli v Lukavcu učenec ustrelil in huje ranil učitelja

RTV Slovenija 14.06.2023
Na osnovi šoli v mestu Lukavac pri Tuzli v BiH-u je nekdanji učenec, ki so ga premestili zaradi problematičnega vedenja, streljal na učitelja angleščine in ga huje ranil. Po neuradnih informacijah je učenec žrtev posebej iskal. 13-letni učenec je… »

V BiH učenec streljal na učitelja. Ugibajo o maščevanju kot motivu.

SiolNET 14.06.2023
Na osnovni šoli v mestu Lukavac na severovzhodu BiH je danes učenec streljal s pištolo in huje ranil enega od zaposlenih, je sporočila tamkajšnja policija. Po neuradnih informacijah je učenec žrtev posebej iskal. Minister za izobraževanje… »

Streljanje v šoli v BiH: nekdanji učenec ustrelil učitelja

Dnevnik 14.06.2023
Danes malo pred 9. uro je v osnovni šoli v Lukavcu pri Tuzli v BiH prišlo do streljanja. Nekdanji učenec naj bi ustrelil učitelja angleškega jezika, ki so ga hudo poškodovanega odpeljali v tamkajšnji klinični center, kjer so ga takoj operirali… »

[Video] Učenec v BiH s pištolo hudo ranil učitelja angleščine

Nova 24TV 14.06.2023
Aretacija učenca, ki je ranil učitelja. (Foto: zajem zaslona) Danes zjutraj po 9. uri je na osnovni šoli v mestu Lukavac na severovzhodu BiH 13-letni učenec streljal s pištolo in težje ranil enega od zaposlenih, je sporočila lokalna policija. Glede… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem