Povezane novice

V novomeški zasebni ambulanti izdajali lažna covidna potrdila

Dnevnik 14.06.2023
V eni od novomeških zasebnih zdravstvenih ustanov s koncesijo so od marca 2021 do januarja 2022 izdali 662 lažnih covidnih potrdil, s čimer so 172 posameznikom omogočili izpolnjevanje pogoja PCT brez izvedbe hitrih antigenskih testov. Izvedbo testov… »

Zlorabe pri hitrih testih na območju Novega mesta: osumljenih kar 179 ljudi

Necenzurirano 14.06.2023
Kriminalisti so zaključili obsežno preiskavo glede zlorab pri izvajanju hitrega testiranja na covid-19 v eni izmed zdravstvenih ustanov na območju Novega mesta. Kazniva dejanja s področja gospodarske kriminalitete in korupcije so se dogajala od marca… »

Velikanska covid prevara v Novem mestu: Vloženih 400 kazenskih ovadb

Zurnal24 14.06.2023
Policija je ugotovila, da so trije zaposleni v eni od zdravstvenih ustanov v Novem mestu več kot 170 osebam brez testiranja omogočili pridobitev covidnih potrdil. Vloženih je več kot 400 kazenskih ovadb. Novomeški kriminalisti so končali preiskavo… »

Novomeški policisti podali ovadbe za 414 kaznivih dejanj, povezanih z goljufijami s covidnimi testi

RTV Slovenija 14.06.2023
Novomeški kriminalisti so končali preiskavo več kaznivih dejanj, povezanih z zlorabami pri izvajanju hitrega antigenskega testiranja na koronavirus v eni izmed zdravstvenih ustanov na območju Novega mesta. Kot so sporočili s Policijske uprave Novo… »

Zaradi goljufanja pri hitrih antigenskih testih policisti vložili več kot 400 ovadb

Primorske 14.06.2023
Novomeški kriminalisti so končali preiskavo kaznivih dejanj s področja gospodarske kriminalitete in korupcije, povezanih z izvajanjem hitrih antigenskih testov na covid. Ugotovili so, da so trije zaposleni v eni od zdravstvenih ustanov več kot 170… »

PCT POTRDILA IZDALI, TESTIRANJA PA NISO OPRAVILI: Policisti napisali več kot 400 kazenskih ovadb

Regional 14.06.2023
Novomeški kriminalisti so končali preiskavo kaznivih dejanj s področja gospodarske kriminalitete in korupcije, povezanih z izvajanjem hitrih antigenskih testov na covid. Ugotovili so, da so trije zaposleni v eni od zdravstvenih ustanov več kot 170… »

Zaradi goljufanja pri hitrih testih policisti vložili več kot 400 ovadb

SiolNET 14.06.2023
Novomeški kriminalisti so končali preiskavo kaznivih dejanj s področja gospodarske kriminalitete in korupcije, povezanih z izvajanjem hitrih antigenskih testov na novi koronavirus. Ugotovili so, da so trije zaposleni v eni od zdravstvenih ustanov več… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem