Povezane novice

Vsi preobrati mandata Bešiča Loredana

Dnevnik 14.06.2023
Bolnikov, ki v vrstah za prvi pregled ostajajo nedopustno dolgo, je iz meseca v mesec več. Na ministrstvu za zdravje trdijo, da bi bilo brez interventnih ukrepov, ki se jim zdaj odpovedujejo, še slabše. Vrste ljudi, ki na prvi pregled čakajo onkraj… »

Minister neuspeh zanika, a bo nekatere načrte spremenil

Delo 14.06.2023
Danijel Bešič Loredan pravi, da je interventni zakon na neki način zgodba o uspehu. Zakona o ZZZS ne bo. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je zavrnil kritike o neuspešnosti interventnega zakona, ki je omogočil plačilo vseh zdravstvenih… »

Bešič Loredan zavrača kritike o neuspešnosti interventnega zakona, a število čakajočih se povečuje

RTV Slovenija 14.06.2023
Minister Danijel Bešič Loredan je zavrnil kritike o neuspešnosti interventnega zakona, ki je omogočil plačilo vseh zdravstvenih storitev. Kot je dejal, je bil zakon "na svoj način zgodba o uspehu". Predstavniki ministrstva za zdravje so na… »

Bešič Loredan: Interventni zakon za skrajševanje čakalnih dob je na svoj način zgodba o uspehu

Primorske 14.06.2023
Minister Danijel Bešič Loredan je zavrnil kritike o neuspešnosti interventnega zakona, ki je omogočil plačilo vseh zdravstvenih storitev. Kot je dejal, je bil zakon "na svoj način zgodba o uspehu". Zvišanje števila čakajočih nad dopustno dobo pa… »

Zato letos na zdravnika čakate dlje kot lani

Zurnal24 14.06.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je spet spregovoril o čakalnih dobah. Na ministrstvu za zdravje so pripravili novinarsko konferenco, katere tema je bil predlog sprememb interventnega zakona za zagotovitev stabilnosti zdravstvenega sistema, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem