Povezane novice

KPK preučuje morebitno navzkrižje interesov državne sekretarke na ministrstvu za okolje Tine Seršen

RTV Slovenija 14.06.2023
KPK je začel preučevati potencialno navzkrižje interesov državne sekretarke na ministrstvu za okolje Tine Seršen. V primeru ugotovljenih razlogov za kršitev bodo uvedli predhodni preizkus, v katerem bodo preverili vsa dejstva in okoliščine. Revija… »

Državno sekretarko za energetiko je zakrila senca očitkov o nepotizmu

Delo 14.06.2023
Državna sekretarka za energetiko Tina Seršen zanika, da je s pravilnikom za priklop balkonskih solarnih panelov ravnala v prid podjetju svojega svaka. V nadaljevanju preberite: Balkonski solarni paneli, ki jih v Nemčiji dobite v vsaki boljši tehnični… »

KPK bo preveril potencialni konflikt interesov državne sekretarke Tine Seršen

Primorske 14.06.2023
Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je na podlagi pisanja medijev začela preučevati potencialni konflikt interesov državne sekretarke na ministrstvu za okolje, podnebje in energijo Tine Seršen. V primeru ugotovljenih razlogov za kršitev bodo… »

Sorodnik državne sekretarke po domače do poslov?

Necenzurirano 14.06.2023
Državna sekretarka Tina Seršen je na ministrstvu za infrastrukturo sodelovala pri pripravi zakonodaje, ki omogoča postavitev balkonskih solarnih panelov. Te namešča le eno podjetje v državi in še to je v lasti njenega svaka Marka Seršena. Gre za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem