Povezane novice

Pirc-Musarjeva bi v višjo prestavo, Vučić ponoči ne spi

Dnevnik 15.06.2023
Predsednica Nataša Pirc Musar je po četrtkovih pogovorih s srbskim predsednikom Aleksandrom Vučićem v Beogradu dejala, da morajo tako Evropska unija kot države kandidatke prestaviti v višjo prestavo za pospešitev širitvenega procesa, Slovenija pa… »

Besedni dvoboj med Vučićem in slovenskim novinarjem, posredovala Pirc Musarjeva

24ur 15.06.2023
Na novinarski konferenci, ki jo je imel v Beogradu s slovensko predsednico Natašo Pirc Musar po njunem pogovoru, je srbskega predsednika Aleksandra Vučića vznejevoljilo vprašanje dopisnika RTV Slovenija Boštjana Anžina v zvezi z množičnimi… »

Nataša Pirc Musar Aleksandru Vučiću / »Upam, da slovenskemu novinarju vprašanja niste zamerili«

Mladina 15.06.2023
Aleksandra Vučića je na novinarski konferenci z Natašo Pirc Musar vznemirilo vprašanje slovenskega novinarja, odzvala se je slovenska predsednica. Na novinarski konferenci v Beogradu, ki jo je imel danes s slovensko predsednico Natašo Pirc Musar po… »

Vučića na novinarski konferenci s Pirc Musar vznejevoljilo vprašanje slovenskega novinarja

Primorske 15.06.2023
Na novinarski konferenci v Beogradu, ki jo je imel danes s slovensko predsednico Natašo Pirc Musar po njunem pogovoru, je srbskega predsednika Aleksandra Vučića vznejevoljilo vprašanje dopisnika RTV Slovenija Boštjana Anžina v zvezi z množičnimi… »

NEPRIJAZEN ODZIV VUČIĆA NA VPRAŠANJE SLOVENSKEGA NOVINARJA: Morala se je vmešati predsednica (FOTO, VIDEO)

Regional 15.06.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je bil danes zelo neprijazen do slovenskega novinarja, ki mu je na tiskovni konferenci za medije postavil vprašanja v povezavi s krizo na Kosovu, protesti in zamenjavo notranjega ministra Bratislava Gašića. V… »

Srbski predsednik Vučić ironično odgovoril dopisniku RTV Slovenija. Odzvala se je Pirc Musar.

RTV Slovenija 15.06.2023
Na skupni tiskovni konferenci srbskega predsednika Aleksandra Vučića in slovenske predsednice Nataše Pirc Musar med njenim obiskom v Beogradu je Vučić ironično odgovarjal dopisniku RTV Slovenije Boštjanu Anžinu. Odzvala se je predsednica… »

Pirc Musarjeva v Beogradu z Vučićem

SiolNET 15.06.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar se je na delovnem obisku v Srbiji danes prvič sestala s srbskim predsednikom Aleksandrom Vučićem. Govorila sta o dvostranskih odnosih in multilateralnem sodelovanju, odnosih med EU in Srbijo ter o razmerah na… »

Nataša Pirc Musar v Srbiji sredi nove krize s Kosovom

Delo 15.06.2023
Predsednica države se je srečala s srbskim kolegom Aleksandrom Vučićem, ki mu spanec krati nova politična kriza. V nadaljevanju preberite: Po srbski aretaciji treh kosovskih policistov je Priština svojo mejo zaprla za tovornjake in blago iz Srbije… »

Vučić: Kurti želi izzvati vojno

RTV Slovenija 15.06.2023
Po srbski aretaciji treh kosovskih policistov je Priština zaostrila nadzor na meji s Srbijo, po poročanju kosovskih medijev pa jo je tudi zaprla za tovornjake in blago iz Srbije. Srbski predsednik je kosovskega premierja obtožil, da želi izzvati… »

Srbija aretirala tri kosovske policiste

Mladina 15.06.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je opozoril, da so odnosi s Kosovom na razpotju, kosovskega premierja Albina Kurtija pa obtožil, da želi izzvati vojno. Po srbski aretaciji treh kosovskih policistov je Priština v sredo zaostrila nadzor na meji s… »

Po aretaciji kosovskih policistov Priština zaostrila nadzor na meji s Srbijo

Dnevnik 15.06.2023
Po srbski aretaciji treh kosovskih policistov je Priština v sredo zaostrila nadzor na meji s Srbijo, po poročanju kosovskih medijev pa jo je tudi zaprla za tovornjake in blago iz Srbije. Srbski predsednik Aleksandar Vučić je opozoril, da so odnosi s… »

Po aretaciji kosovskih policistov Priština zaostrila nadzor na meji s Srbijo

SiolNET 15.06.2023
Po srbski aretaciji treh kosovskih policistov je Priština v sredo zaostrila nadzor na meji s Srbijo, po poročanju kosovskih medijev pa jo je tudi zaprla za tovornjake in blago iz Srbije. Srbski predsednik Aleksandar Vučić je opozoril, da so odnosi s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem