Povezane novice

Vlada s čela inšpektorata za delo razrešila Luko Lukića

Primorske 15.06.2023
Vlada je na današnji seji razrešila v. d. glavnega inšpektorja Inšpektorata RS za delo Luko Lukića. Ta se je za odhod s funkcije po pogovoru z ministrom za delo Luko Mescem odločil sam, so sporočili z inšpektorata in dodali, da je Lukić svoje… »

Luka Lukić nič več prvi delovni inšpektor

Dnevnik 15.06.2023
Vlada je na današnji seji z mesta vršilca dolžnosti glavnega inšpektorja inšpektorata za delo razrešila Luko Lukića in na njegovo mesto imenovala Katjo Čoh Kragolnik. Vlada je na današnji seji med drugim opravila več pomembnih kadrovanj oziroma… »

Presenetljiv odstop šefa inšpekcije za delo

Necenzurirano 15.06.2023
Dosedanji vršilec dolžnosti glavnega inšpektorja Inšpektorata Republike Slovenije za delo, Luka Lukić, je odstopil s svoje funkcije. Položaj je zasedel septembra lani, ko ga je vlada za vršilca dolžnosti imenovala do imenovanja glavnega… »

Luka Lukić ni več v. d. glavnega inšpektorja za delo

RTV Slovenija 15.06.2023
Dosedanji vršilec dolžnosti glavnega inšpektorja Inšpektorata RS za delo Luka Lukić je po pogovoru z ministrom Luko Mescem izrazil željo po prenehanju opravljanja funkcije. Zamenjala ga je Katja Čoh Kragolnik. Kot so zapisali na spletni strani… »

Luka Lukić odhaja, namesto njega Katja Čoh Kragolnik

Delo 15.06.2023
Funkcijo bo prenehal opravljati zaradi osebnih okoliščin, ki so vse bolj oteževale usklajevanje med njegovim poklicnim in zasebnim življenjem, so sporočili. Luka Lukić, vršilec dolžnosti glavnega inšpektorja na republiškem inšpektoratu za delo… »

Vlada s čela inšpektorata za delo razrešila Luko Lukića

SiolNET 15.06.2023
Vlada je na današnji seji razrešila v. d. glavnega inšpektorja inšpektorata za delo Luko Lukića. Ta se je za odhod s funkcije po pogovoru z ministrom za delo Luko Mescem odločil sam, so sporočili z inšpektorata in dodali, da je Lukić svoje delo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem