Povezane novice

Luka Božič gre zdaj lahko z mirno glavo naprej

Dnevnik 16.06.2023
Trije slovenski kanuisti na stopničkah na tekmi svetovnega pokala v Tacnu, Luka Božič celo na najvišji. Jutri bodo na delu kajakaši. Sanjski razplet. Če bi Slovenci sami pisali scenarij domače tekme svetovnega pokala, bi ga težko še bolje… »

Kanuisti tekmecem pustili le drobtinice

RTV Slovenija 16.06.2023
Kar tri slovenske stopničke so gledalci v Tacnu videli na tretji letošnji tekmi svetovnega pokala kanuistov v slalomu na divjih vodah. Luka Božič je zmagal, Benjamin Savšek je bil tretji, prav tako je na zmagovalni oder stopila Eva Alina Hočevar… »

Božič prvi, Savšek tretji, Hočevarjeva pa prvič na stopničkah!

SiolNET 16.06.2023
Slalomistka na divjih vodah 21-letna kanuistka Eva Alina Hočevar je bila leta 2018 mladinska svetovna prvakinja. V svetovnem pokalu je bila doslej ničkolikokrat 11., tik za finalom. Na domači tekmi svetovnega pokala v Tacnu pa se ni uvrstila samo v… »

Božiču zmaga v Tacnu, uspeh kariere za Hočevarjevo

Delo 16.06.2023
V Tacnu je Luka Božič v derbiju kanuistov premagal tudi Benjamina Savška. Eva Alina Hočevar prvič na zmagovalnem odru. V soboto kajakaši s šestimi Slovenci. Slovenski kanuist Luka Božič je zmagal na tekmi za svetovni pokal v slalomu na divjih… »

Božič zmagovalec domače tekme v Tacnu, Savšek tretji

Primorske 16.06.2023
Slovenski kanuist Luka Božič je zmagal na tekmi za svetovni pokal v slalomu na divjih vodah v Tacnu. Odličen ekipni uspeh je na domačih brzicah na Savi s tretjim mestom dopolnil Benjamin Savšek. Med njiju se je na drugo mesto vrinil Američan Zachary… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem