Povezane novice

Po grozovitem padcu Zana v zeleni majici

Delo 17.06.2023
Kraljevska etapa bi se kmalu tragično končala. Filippo Zana je med spustom s Kolovrata tako grdo padel, da smo za trenutek pomislili, da se je ubil! Etapa brez primere na vseh dosedanjih 29 slovenskih tourih! To lahko zagotovo napišemo. Kraljevska, 4… »

Po grozljivem padcu splezal po pobočju in oblekel majico vodilnega #video

SiolNET 17.06.2023
Ko je že kazalo, da bo Filippo Zana (Jayco AlUla) v velikem slogu osvojil kraljevsko četrto etapo dirke Po Sloveniji, potem ko se je pri drugem vzponu na Kolovrat odpeljal naprej v solo vožnji, je sledil grd padec in karte so se hitro premešale. Na… »

Dramatična kraljevska etapa, Zana padel na spustu, pa vseeno prišel do zelene majice

SiolNET 17.06.2023
Zmagovalec kraljevske etape letošnje dirke Po Sloveniji je Kolumbijec Jesus David Pena. Drugo mesto je osvojil njegov kapetan v ekipi Jayco AlUla Filippo Zana in tako prevzel vodstvo v skupnem seštevku dirke. Najboljši slovenski kolesar danes je bil… »

Tako grozno je izgledal padec Zane na spustu s Kolovrata

Zurnal24 17.06.2023
Italijanski prvak jo je dobro odnesel. Le dobrih 24 ur po tragični smrti nesrečnega švicarskega šampiona Gina Mäderja, ki je padel v četrtek na domači dirki, je do grdega padca na spustu prišlo tudi na slovenski pentlji. A vse skupaj se je… »

Plesal na robu prepada, a je zelo srečen

Delo 17.06.2023
Jesus David Peña kljub smoli v Kobaridu najboljši v 4. etapi kolesarske dirke po Sloveniji, skupno vodi Filippo Zana. Kolumbijec Jesus David Peña (Jayco-AlUla) je zmagal v četrti etapi kolesaeske dirke po Sloveniji od Ljubljane do Kobarida (167 km)… »

Pena dobil kraljevsko etapo, Zana kljub srhljivemu padcu na spustu za sekundo v vodstvu

RTV Slovenija 17.06.2023
Kolumbijec Jesus David Pena (Team Jayco AlUla) je na Dirki po Sloveniji dobil kraljevsko etapo s ciljem v Kobaridu. Drugo mesto je pripadlo njegovemu moštvenemu kolegu Filippu Zani, ki je tudi prevzel skupno vodstvo. Dirka je bila dramatična in polna… »

Pena kljub smoli v Kobaridu najboljši, skupno vodi Zana

Dnevnik 17.06.2023
Kolumbijec Jesus David Pena (Jayco-AlUla) je zmagovalec četrte etape od Ljubljane do Kobarida (167 km). Po dvakratnem vzponu na Kolovrat in spustu do Kobarida je Pena kljub tehničnim težavam ugnal moštvenega kolega Filippa Zano in še enega Italijana… »

Pena kljub smoli v Kobaridu najboljši, skupno vodi Zana

Primorske 17.06.2023
Kolumbijec Jesus David Pena (Jayco-AlUla) je zmagovalec četrte etape od Ljubljane do Kobarida (167 km). Po dvakratnem vzponu na Kolovrat in spustu do Kobarida je Pena kljub tehničnim težavam ugnal moštvenega kolega Filippa Zano in še enega Italijana… »

Kakšna drama, vodilni padel na spustu, naredil salto, a nato ...

Zurnal24 17.06.2023
Izjemna smola ekipe Jayco–AlUla, a s srečnim koncem. Italijanski kolesar Filippo Zana je bil na dobri poti do etapne in morda skupne zmage na dirki po Sloveniji. A na drugem spustu s Kolovrata je izgubil oblast nad svojim kolesom in zgrmel s ceste. Pri… »

Italijan misli v Sloveniji resno, Slovenec mu bo poskušal preprečiti najslajše

SiolNET 17.06.2023
Na dirki Po Sloveniji je dan D. V igri sta skupna zmaga in naziv kralj slovenske kolesarske pentlje. Slovenski adut je Domen Novak (UAE Emirates), morda tudi Matej Mohorič (Bahrain-Victorious), zeleno majico pa bi radi oblekli številni kolesarji. Tudi… »

Dirka po Švici se bo kljub tragediji nadaljevala, tri ekipe se umikajo

SiolNET 17.06.2023
Po tragični smrti švicarskega kolesarja Gina Mäderja se bo dirka po Švici danes nadaljevala, so v petek pozno zvečer sporočili organizatorji. Ob koncu "čustvenega dneva in zelo ganljive spominske vožnje" so se organizatorji po posvetovanju z… »

V spomin na Gina Mäderja sneli kolesarske čelade

Delo 17.06.2023
Pred kraljevsko etapo poklon članu ekipe Bahrain Victorious, ki se je smrtno ponesrečil na domači pentlji po Švici. Še preden so se udeleženci kraljevske etape dirke po Sloveniji danes zavihteli na kolesa, so v spomin na tragično preminulega… »

Kraljevska etapa! Takšna pošast danes na dirki po Sloveniji čaka kolesarje

Zurnal24 17.06.2023
Na vrsti je kraljevska etapa dirke po Sloveniji z dvojnim vzponom na Kolovrat. Čeprav je svet kolesarstva od petka zavit v črno po smrti Švicarja Gina Mäderja iz ekipe Bahrain Victorious, bodo kolesarji pedala vrteli tudi danes. Na 29. dirki po… »

V senci tragedije dvojni vzpon na Kolovrat in spust z njega odločata o zeleni majici

RTV Slovenija 17.06.2023
Ob predstavitvi trase 29. Dirke po Sloveniji je bilo jasno, da se bo o skupni zmagi odločalo na Kolovratu nad dolino Soče. A ne samo dvakratni vzpon, temveč tudi oba spusta sta ključna, kar pa po tragični smrti Gina Mädra vzbuja nelagodje. Ko je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem