Povezane novice

Škoti in Portugalci še naprej stoodstotni

Delo 17.06.2023
Haaland Norveško v Oslu v tekmi za uvrstitev na nogometno EP povedel v vodstvo, a so gostje iz Škotske zasukali izid. Škoti in Portugalci so še naprej stoodstotni v kvalifikacijah za nogometno evropsko prvenstvo prihodnje leto v Nemčiji. Prvi so v… »

Ronaldo ni zadel, a slavi, Haaland zadel, a je v velikih škripcih

SiolNET 17.06.2023
Po pestrem petkovem sporedu kvalifikacij za Euro 2024, v katerem je Slovenija po porazu na Finskem zapravila vodilni položaj v skupini H, so v soboto tekme tretjega kroga potekale v skupinah A, E, F, G in J. Nov šok so doživeli Norvežani, ki so… »

Škoti v razmiku 104 sekund utišali Haalanda in druščino

RTV Slovenija 17.06.2023
Nadaljujejo se kvalifikacijski boji za evropsko nogometno prvenstvo leta 2024. Na zanimivi tekmi skupine A so Škoti po preobratu premagali Norvežane z 2:1. Norvežane je v Oslu v vodstvo popeljal prvi zvezdnik reprezentance Erling Haaland, ki je bil v… »

Kek po porazu: Zdaj se bo pokazalo, če imamo kakega 'fajterja', ki bo dvignil glas

SiolNET 17.06.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v petek v Helsinkih izgubila tretjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 proti Finski z 0:2. Čeprav so v slovenskem taboru videli nekaj dobrih stvari ob porazu, jih v ponedeljek čaka Danska, prvi favorit… »

Kek: "No, mogoče pa sem jaz to narobe videl"

Zurnal24 17.06.2023
Slovenske nogometaše po porazu na Finskem v ponedeljek čaka nov severni izziv. Slovenska nogometna reprezentanca je v petek v Helsinkih izgubila tretjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 proti Finski z 0:2. Čeprav so v slovenskem taboru… »

Kek pogrešal več samozavesti in odločnosti, zadovoljen pa s kombinatoriko in številom priložnosti

RTV Slovenija 17.06.2023
Tekme v gosteh ostajajo rakava rana v kvalifikacijah za EP in SP v zadnjih letih. Celovcu, Skopju, Sočiju in Nikoziji so se pridružili še Helsinki, če naštejemo le (nekatera) mesta, od koder se je Slovenija vračala brez točk v drugem mandatu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem