Povezane novice

Matej Mohorič prvi v Novem mestu

Delo 18.06.2023
Trška gora je bila odločilna na 29. dirki po Sloveniji. Matej Mohorič je napadel in sledil mu je lahko le Filippo Zana, zmagovalec v skupnem seštevku. Mateju Mohoriču je le uspelo zmagati v Novem mestu. Po neverjetni predstavi na klancu na Trško… »

29. dirka po Sloveniji: Mohorič v Novem mestu do tako želene zmage

Dnevnik 18.06.2023
Italijan Filippo Zana (Jayco-AlUla) je z dvema drugima mestoma v zadnjih dveh etapah kolesarske dirke po Sloveniji nasledil Tadeja Pogačarja v zeleni majici zmagovalca slovenske pentlje. Ustavil ga ni niti vratolomni padec na spustu s Kolovrata. Sobotna… »

Matej Mohorič je zmagovalec zadnje etape, Filippo Zana pa dirke! #video

SiolNET 18.06.2023
Zmagovalec zadnje etape 29. dirke Po Sloveniji je Matej Mohorič (Bahrain Victorious), Italijan Filippo Zana (Jayco AlUla) pa je skupni zmagovalec dirke. Mohorič, ki je dobil zaključni vzpon na Trško Goro, se je prebil na končno drugo mesto v skupnem… »

V Novem mestu Roglič čestital Mohoriču in Zani

Delo 18.06.2023
Italijanski prvak kljub padcu na Kolovratu dobil 29. dirko po Sloveniji. Gorenjec je nared za državno prvenstvo in Tour. V nadaljevanju preberite: Konec dober, vse dobro. Na 29. dirki po Sloveniji je bilo nekaj neljubih dogodkov – od zmede v zadnjem… »

Kraja na Dirki po Sloveniji, organizatorji prosijo za pomoč

SiolNET 18.06.2023
Ekipi Euskaltel Euskadi, ki nastopa na Dirki po Sloveniji, so ponoči izpred hotela v Ljubljani ukradli kombi s 14 kolesi, tako da je baskovsko moštvo dirko končalo predčasno. Organizatorji vse, ki bi kaj vedeli o kraji ali pa kolesa zasledili v… »

Mohoriču napad prinesel etapno zmago, skupno slavje Zani

RTV Slovenija 18.06.2023
Matej Mohorič je z napadom na Trško Goro, na katero mu je lahko sledil le vodilni Filippo Zana, dobil zadnjo etapo Dirke po Sloveniji od Vrhnike do Novega mesta. V cilj sta s prednostjo 16 sekund prišla skupaj z Italijanom, ki je skupni zmagovalec… »

Za konec slovenska zmaga: To je bilo za prijatelja Gina

Zurnal24 18.06.2023
Matej Mohorič do 18. zmage v karieri, prve letos. Posvetil jo je svojemu prijatelju. Zadnja etapa tokratne dirke po Sloveniji se je po pričakovanjih odločila na zadnjem vzponu na Trško goro. Pred klancem so bili ujeti ubežniki, nato pa je sledil… »

Kolesarjem ukradli kolesa pred hotelom v Ljubljani, ti brez nastopa

Zurnal24 18.06.2023
Nič kaj lepa reklama za Slovenijo. Ekipa Euskaltel–Euskadi ne bo nastopila na zadnji etapi dirke po Sloveniji, saj so kolesarji baskovskega moštva ponoči ostali brez koles. Ti so se nahajali v ekipnem kombiju, ki je bil ukraden izpred hotela v… »

Tako zanimive zadnje etape še ni bilo

Zurnal24 18.06.2023
Trška gora glavni oder v boju za skupno zmago na slovenski pentlji. Danes bo na sporedu še zadnja etapa 29. kolesarske dirke po Sloveniji. Zaradi majhnih razlik v skupnem seštevku je pričakovati številne napade na Trško goro slabih deset kilometrov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem