Povezane novice

Gasilci po nesreči s smrtnim izidom: To je bila ena težjih intervencij

Dnevnik 18.06.2023
V hudi prometni nesreči je v Lescah včeraj umrl voznik. Njegova identiteta še ni znana. Nekaj pred šesto uro včeraj zvečer se je v Lescah zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik avta. Bil je na poti iz smeri Bleda proti Lescam, ko je… »

Umrl v gorečem avtu

Zurnal24 18.06.2023
Včeraj, v soboto, 17. junija, se je v Lescah zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, so bili policisti o nesreči obveščeni malo pred 18. uro. Voznik je vozil osebni avtomobil z Bleda… »

TRAGIČNO POPOLDNE NA NAŠIH CESTAH: Voznik je podlegel hudim poškodbam, njegova identiteta še ni znana

Regional 18.06.2023
V prometni nesreči, ki se je zgodila v soboto popoldne na območju Lesc, je umrl voznik osebnega avtomobila, katerega identiteta še ni znana. Zaradi nesreče sta bila sicer na tem območju več ur zaprta cestni in železniški promet, so sporočili s… »

Za voznika v Lescah usodno trčenje v betonsko ograjo in kovinski drog

RTV Slovenija 18.06.2023
V soboto popoldne se je v Lescah zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 33-letni voznik osebnega vozila. Voznik je vozil skozi naselje Lesce proti Radovljici. Ko je pripeljal v bližino prehoda ceste čez železniško progo, je… »

V Lescah trčil v kovinski drog, avto zgorel, voznik umrl

Necenzurirano 18.06.2023
V soboto popoldan se je v Lescah pripetila huda prometna nesreča. Nekaj pred 18. uro je voznik osebnega avtomobila pred železniškim prehodom v Lescah nenadoma zapeljal desno. Trčil je v ograjo in kovinski drog. Avto je po nesreči zagorel. Kljub… »

V prometni nesreči na območju Lesc umrl voznik

Delo 18.06.2023
Zaradi nesreče sta bila več ur zaprta cestni in železniški promet. V prometni nesreči, ki se je zgodila v soboto popoldne na območju Lesc, je umrl voznik osebnega avtomobila, katerega identiteta še ni znana. Zaradi nesreče sta bila sicer na tem… »

Voznik umrl v prometni nesreči v Lescah

SiolNET 18.06.2023
V soboto ob 17.52 se je v Lescah zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 33-letni voznik, so sporočili z Generalne policijske uprave. 33-letni voznik osebnega avtomobila je vozil skozi naselje Lesce v smeri Radovljice. Ko je… »

Novice dneva »

Nova žrtev na naših cestah

Zurnal24 pred 7 uramiše 5 povezanih

Mesar trebanjske zadruge z nožem v samoobrambi ubil napadalca

Necenzurirano pred 5 uramiše 2 povezani

Kaj vse je narobe z evropsko komisijo

Finance.si pred 15 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem