Povezane novice

Verstappen piše zgodovino: lahko se bo primerjal s Senno

SiolNET 18.06.2023
Max Verstappen bo z naslednjo zmago izenačil dosežek Ayrtona Senne (41 zmag). To se lahko zgodi že to nedeljo v Montrealu, kjer je zmagal že lani. Red Bull je na dobri poti do popolne sezone. Še nobena ekipa doslej ni zmagala na vseh dirkah sezone. V… »

Verstappen kot Senna, Ferrari le rešil nekaj točk

SiolNET 18.06.2023
Max Verstappen je s šesto zmago v sezoni dosegel svojo 41. v karieri in s tem izenačil dosežek legendarnega Ayrtona Senne. To je Red Bullova stota zmaga v formuli 1. Aktualni prvak znova ni imel pravega tekmeca. Na VN Kanade je na drugem mestu končal… »

Verstappen z zmago ujel Senno in Red Bullu priboril 100. zmago

RTV Slovenija 18.06.2023
Red Bull je prevlado v letošnji sezoni formule ena nadaljeval tudi v Montrealu, kjer je na osmi dirki slavil prav toliko zmago. Na vrhu je spet pristal svetovni prvak Max Verstappen, zanj je to šesta zmaga v sezoni. S tem se je le utrdil v skupnem… »

Verstappen v Montrealu Red Bullu priboril 100. zmago

Dnevnik 18.06.2023
Svetovni prvak Max Verstappen je danes dobil tudi dirko formule 1 za VN Kanade v Montrealu, s čimer je svojemu moštvu Red Bull privozil jubilejno 100. zmago v kraljevskem tekmovanju avtomobilističnega športa. Mejnik 100 zmag so doslej presegle le še… »

Verstappen do jubilejne zmage rdečih bikov

Delo 18.06.2023
Svetovni prvak iz Nizozemske je na VN Kanade v formuli 1 privozil Red Bullu 100. zmago, sam pa se je z 41. izenačil z legendarnim Ayrtonom Senno. Svetovni prvak Max Verstappen je danes dobil tudi dirko formule 1 za VN Kanade v Montrealu, s čimer je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem