Povezane novice

Dvomi in solze odveč, Janja Garnbret iz Innsbrucka z dvojno zmago

Delo 18.06.2023
Najboljša športna plezalka na svetu Janja Garnbret je zmagala na tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju v Innsbrucku. Že prej najboljša na balvanih. Slovenska športna plezalka Janja Garnbret zmagala na tekmi svetovnega pokala v… »

Tretja tekma po vrnitvi, še druga zmage Garnbretove

SiolNET 18.06.2023
Janja Garnbret je na tretji tekmi po vrnitvi po poškodbi dosegla še drugo zmago. Na svetovnem pokalu v Inssbrucku je bila po balvanih najboljša še v težavnosti. Sportal Janja Garnbret ne bo edina slovenska finalistka Janja Garnbret Foto: Grega… »

Garnbret: "Za menoj je veliko dvomov in joka. Zdaj sem hvaležna!"

RTV Slovenija 18.06.2023
Olimpijska prvakinja Janja Garnbret nadaljuje odlične predstave, saj je v Innsbrucku dosegla novo zmago. Tokrat je bila prepričljivo najboljša v težavnostnem plezanju. Janja Garnbret si bo dobro zapomnila ta teden v Innsbrucku, saj je v četrtek… »

Janja Garnbret do dvojčka, tekmice niti do kolen

Zurnal24 18.06.2023
Olimpijska prvakinja je v Innsbrucku še drugič zmagala. Slovenska športna plezalka Janja Garnbret je po balvanih v Innsbrucku zmagala tudi na tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju. V nocojšnjem finalu je prikazala najboljšo predstavo. Ni… »

Garnbret do dvojčka zmag v Innsbrucku

Dnevnik 18.06.2023
Slovenska športna plezalka Janja Garnbret je po balvanih v Innsbrucku zmagala tudi na tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju. V nocojšnjem finalu je prikazala najboljšo predstavo. Ni osvojila vrha smeri, je pa bil njen dosežek, osvojila je… »

Janja Garnbret in Mia Krampl v finalu težavnosti

Primorske 18.06.2023
Slovenski plezalki Janja Garnbret in Mia Krampl se bosta drevi merili v finalu najboljše osmerice na tekmi svetovnega pokala v težavnosti v avstrijskem Innsbrucku. Garnbret je imela v soboto tretji izid polfinala, Krampl pa petega. INNSBRUCK > Janja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem