Povezane novice

Kuhali bodo še žganje in delali eterična olja

Primorske 19.06.2023
Čeprav vreme doslej ni bilo naklonjeno pridelovalcem sadja v Vipavski dolini, se na občini Ajdovščina nadejajo, da bo nadaljevanje boljše in da bo po lanski sezoni, ko so v Učnem centru Brje predelali 60 ton sadja, tudi letos v njem zadišalo po… »

Nafta bo zamaknila gradnjo novega Delfina

Primorske 19.06.2023
V zemlji med hotelom Delfin in stavbo Amfora, v kateri je recepcija marine, še kar iščejo 30.000 litrov razlitega kurilnega olja. Izvrtali so že 16 vrtin, od štiri do sedem metrov globokih, in olje našli v štirih vrtinah na treh različnih… »

V Vrtojbi bo zdravnik, a le za dom starejših

Primorske 19.06.2023
Občina Šempeter-Vrtojba bo razpisala koncesijo za zdravnika, ki bo oskrboval stanovalce bodočega doma upokojencev v Vrtojbi. Za zdaj le njih, v prihodnosti pa morda tudi za Vrtojbence. VRTOJBA > Da bo v domu starejših, ki ga bodo odprli v sredo… »

Nesojeni državni svetnik Peter Boršić gre po zadoščenje na ustavno sodišče

Primorske 19.06.2023
Občina Hrpelje – Kozina bo zaradi nepravilnosti pri izračunu števila elektorjev na zadnjih volitvah v državni svet vložila zahtevo za začetek postopka ustavne presoje Zakona o državnem svetu. “Vse kaže na to, da zakon ni usklajen oziroma da si… »

Prava sezona se je začela tudi za gorske reševalce, v štirih dneh so reševali šestkrat

Primorske 19.06.2023
Spuščanje mrtvega padalca in reševanje hudo poškodovanega kolesarja v četrtek, iskanje nemške kolesarke v petek, pomoč poškodovani planinki v soboto in reševanje dveh padalcev v težavah včeraj so novice, ki kažejo, da se je turistična sezona… »

Točke bo treba osvajati tudi proti favoritom

Primorske 19.06.2023
Po porazu na Finskem slovenski nogometaši nimajo časa za obžalovanje zamujene priložnosti. Drevi v Stožice prihaja Danska, sicer prva nosilka v skupini H kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Nemčija. LJUBLJANA > Vrstni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem