Povezane novice

Naslednjič tekmovalno na kolo šele za Vuelto

Dnevnik 19.06.2023
Slovenski kolesarski in nacionalni idol Primož Roglič se je prvič po veliki zmagi na 106. dirki po Italiji družil s slovenskimi mediji in svojimi navijači. Šokantno novico, da bi že letos napadal tudi zmago na dirki po Franciji, je dokončno… »

Roglič razjasnil vse dvome: "Ne grem na Tour, ampak na ..."

Zurnal24 19.06.2023
Primož Roglič je na novinarski konferenci v Ljubljani potrdil, da se ne bo udeležil Toura ali državnega prvenstva. Načrtuje pa nastop na Vuelti (26. avgust - 17. september), kjer bo lovil že četrto lovoriko. Slovenski kolesarski as Primož Roglič… »

Roglič razkril načrte za prihodnost #video

SiolNET 19.06.2023
Tri tedne po veličastni zmagi na Dirki po Italiji so slovenski ljubitelji kolesarstva pozdravili Primoža Rogliča na Kongresnem trgu v Ljubljani, pred tem pa je v pogovoru s slovenskimi mediji razkril svoje načrte za prihodnost. Kot je povedal, ga ne… »

Rogliču se je na odru pridružil tudi Mitja Mežnar: Nepozabno za oba!

RTV Slovenija 19.06.2023
Številni navijači so na Kongresnem trgu v Ljubljani pozdravili zmagovalca Dirke po Italiji Primoža Rogliča. Na sprejemu je veliko simpatij požel tudi Primožev sin Lev, ki mu je množica čestitala ob 4. rojstnem dnevu. Roglič je na začetku skupaj… »

Roglič: Ne grem na Tour ali DP ali SP, na Vuelto pa

RTV Slovenija 19.06.2023
"Uživam. En kup sladkih obveznosti," se Primož Roglič ne brani sprejemov po zmagi na Dirki po Italiji, saj ne nazadnje še nekaj časa ne bo dirkal. Izpušča tako državno prvenstvo, Dirko po Franciji, svetovno prvenstvo in naslednja dirka bo šele… »

Roglič v domovini predvsem z željo po uživanju, naslednja dirka Vuelta

Dnevnik 19.06.2023
Slovenski kolesarski as Primož Roglič danes v Ljubljani proslavlja zmago na nedavni dirki po Italiji. Kot je povedal novinarjem na konferenci pred sprejemom v centru mesta, bo naslednjič na mednarodni dirki nastopil konec avgusta na Vuelti. Na… »

Roglič nazaj v domovini predvsem z željo po uživanju, naslednja dirka bo Vuelta

Primorske 19.06.2023
Slovenski kolesarski as Primož Roglič danes v Ljubljani proslavlja zmago na nedavni dirki po Italiji. Kot je povedal novinarjem na konferenci pred sprejemom v centru mesta, bo naslednjič na mednarodni dirki nastopil konec avgusta na Vuelti. Na… »

Fink: Napake so šola za naprej, pred dirko pa izziv, ali spremeniti termin

RTV Slovenija 19.06.2023
Zaplet v Postojni prirediteljem ni prinesel sankcij UCI-komisarja. Kraja kombija s kolesi je najbrž primer organiziranega kriminala in je v rokah policije, za naprej pa si želijo odprtih dirk, razen če se v boj za zeleno ne bo podal Primož Roglič… »

TV namigi: Sprejem Primoža Rogliča, Zaščitnik in Krepostni Gemstonovi

Delo 19.06.2023
TVS bo prenašala sprejem našega zmagovalca Gira, na Kanalu bo triler z Liamom Neesonom kot ostrostrelcem, na HBO pa prihaja 3. sezona Krepostnih Gemstonov. Ponedeljek, 19. junija Sprejem Primoža Rogliča, zmagovalca Dirke po Italiji: TV SLO 2 ob 18.00… »

Z Rogličem se pogovarjajo že dlje časa

SiolNET 19.06.2023
Zastor se je spustil nad 29. dirko Po Sloveniji. Kljub odsotnosti najboljših kolesarjev na svetu je bil dogodek spektakularen. Organizacijski direktor dirke Bogdan Fink je spregovoril o tem, kaj je ponudila največja slovenska kolesarska pentlja, kako bi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem