Povezane novice

V Lenartu gorela plastika

Spodnje Podravje 19.06.2023
Včeraj, malo pred 16. uro je znova zagorelo v sortirnici odpadkov Salamon v Lenartu. Po prvih podatkih gre za sum na samovžig. Ocenjuje se škoda v višini med 10 in 20 tisoč evrov. Pri gašenju je posredovalo preko 100 gasilcev. Pri čemer sta bila… »

105 gasilcev nad požar v Lenartu, dva človeka poškodovana #video #foto

SiolNET 19.06.2023
V gašenju požara, ki je v nedeljo popoldne izbruhnil v zbirnem centru nevarnih odpadkov podjetja Salomon v Lenartu, je sodelovalo 105 gasilcev osmih prostovoljnih gasilskih društev. Pri tem naj bi se poškodovala gasilec in varnostnik. Mariborsko… »

Požar v Lenartu povzročil za 20 tisoč evrov škode, zgorela je predvsem plastika

RTV Slovenija 19.06.2023
Požar, ki je v nedeljo popoldne zagorel v zbirnem centru odpadkov podjetja Salomon v Lenartu, je po prvih ocenah policije povzročil škodo v višini 20.000 evrov. Zagorelo je v betonskem boksu na območju zunanjega skladišča podjetja. Policisti so… »

Poškodovala se je padalka: Zalomilo se ji je pri odskoku z letala

Zurnal24 19.06.2023
Nesreča bi se lahko končala precej bolj tragično. Na območju Orehove vasi je pri odskoku iz letala v nedeljo okoli poldneva padla 34-letna padalka in se pri tem lažje poškodovala. Po prvih zbranih informacijah policije je do nesreče prišlo zaradi… »

Ogenj je povzročil za okoli 20.000 evrov škode

Delo 19.06.2023
Vodstvo podjetja Salomon zavrača očitke o slabi požarni varnosti in išče novo lokacijo za zbirni center. Požar, ki je v nedeljo popoldne zagorel v zbirnem centru odpadkov podjetja Salomon v Lenartu, je po prvih ocenah policije povzročil škodo v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem