Povezane novice

Ko bi bilo vedno tako …

SiolNET 19.06.2023
Stožice hrepenijo po takšnih nogometnih spektaklih, ki sta ga v ponedeljek pričarali izbrani vrsti Slovenije in Danske. Kekova četa je – podprta z najglasnejšim občinstvom v zadnjih letih, pozornost so plenili organizirani navijači, kar je velika… »

Pomembna točka Slovenije. Angleži so se znesli nad Makedonci, rekord Mbappeja.

SiolNET 19.06.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je na svoji četrti tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v razprodanih Stožicah z 1:1 (1:1) remizirala z Dansko. Po uvodnih dveh zmagah in petkovem porazu proti Finski so Slovenci pokazali drugačen obraz in… »

Slovenci so s fanatično borbenostjo iztržili remi

Dnevnik 19.06.2023
V četrtem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v nogometu je Slovenija v razprodanih Stožicah z Dansko igrala 1:1. Danci so imeli premoč, Slovenci pa so se fanatično borili. V slovenskem taboru je bilo zelo burno že pred tekmo, a ne le zaradi… »

Borbeni Slovenci odščipnili točko favoritu skupine

Zurnal24 19.06.2023
Slovenski nogometaši so v četrti tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 remizirali z Danci (1:1). Slovenska nogometna reprezentanca je na četrti tekmi kvalifikacij za Euroa 2024 v Stožicah igrala neodločeno 1:1 (1:1) proti Danski. Izbranci… »

Danci v Stožicah izničili prednost Slovencev

Delo 19.06.2023
Slovenski nogometaši so v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 proti favoriziranim Dancem iztržili točko za neodločen izid. Slovenska nogometna reprezentanca je v Stožicah odprla četrto tekmo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 v… »

Slovenija proti Danski prvič osvojila točko

RTV Slovenija 19.06.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v 4. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Stožicah proti Danski igrala 1:1. To je prva točka Slovenije proti tej reprezentanci na petih tekmah in hkrati sploh prvi remi v skupini H. Finska je namreč visoko… »

Slovenija - Danska 1:1; Eriksen in Mlakar v drugem polčasu stresla vratnici

Necenzurirano 19.06.2023
Po porazu s Finsko je imela Slovenija novega tekmeca s severa Evrope v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v nogometu, Tekma proti Danski je bila zelo pomembna. Po dobri igri je Slovenija osvojila točko. Slovenija je prikazala dobro igro, precej boljšo… »

Slovenci v Stožicah nimajo izbire: po uspeh tudi z mogočno Dansko

Delo 19.06.2023
Slovenska reprezentanca bo drevi (20.45) sprejela popravni izpit po porazu na Finskem. Matjaž Kek je dejal, da lovijo izgubljene točke iz Helsinkov. V nadaljevanju preberite: Najboljše reprezentance v Evropi bodo drevi (20.45) prestavile v višjo… »

Največja nočna mora Slovenije

SiolNET 19.06.2023
Slovenska nogometna reprezentanca se bo v ponedeljek spopadla z Dansko, s katero je v preteklosti doživljala zgolj neuspehe. Statistika pritrjuje, da se bo Kekova četa v razprodanih Stožicah srečala z najbolj neugodnim tekmecem v zgodovini. Sportal… »

Kvalifikacije za evropsko prvenstvo: Viroza krati spanec Keku

Dnevnik 19.06.2023
Slovenska nogometna reprezentanca bo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v četrtem krogu danes ob 20.45 v razprodanih Stožicah igrala z Dansko. V slovenski ekipi imajo težave zaradi viroze šestih igralcev. Potem ko Slovenija v petek na Finskem ni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem