Povezane novice

V eksploziji v ruski tovarni smodnika več mrtvih

SiolNET 20.06.2023
V eksploziji v tovarni smodnika v Rusiji so danes umrli najmanj štirje ljudje, več pa je bilo ranjenih. Nesreča se je zgodila ob montaži rezervoarja za toplo vodo, so po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočili iz tovarne v mestu Kotovsk… »

Scholz poziva Kitajsko, naj izkoristi svoj vpliv na Rusijo za končanje vojne

RTV Slovenija 20.06.2023
Ruske sile so ponoči izvedle več zračnih napadov na ukrajinska mesta Kijev, Lvov in Zaporožje. Nemški kancler Scholz je medtem kitajskega premierja pozval, naj izkoristi svoj vpliv na Rusijo in skuša doseči konec vojne. Nemški kancler Olaf Scholz… »

Zelenski trdi, da Ukrajina v protiofenzivi ni izgubila ozemlja

Delo 20.06.2023
Ukrajincem je znova obljubil, da bo nad vsemi zasedenimi regijami na jugu in vzhodu Ukrajine sčasoma spet plapolala modro-rumena ukrajinska zastava. Ukrajinska vojska v trenutni protiofenzivi proti ruskim silam še ni izgubila ozemlja, je zatrdil… »

Novi zračni napadi na Kijev in druge dele Ukrajine

Dnevnik 20.06.2023
Ukrajinska prestolnica Kijev ter mesti Lvov in Zaporožje so bili ponoči znova tarče silovitih zračnih napadov ruske vojske, so sporočile vojaške oblasti, ki o morebitnih žrtvah niso poročale. Šlo naj bi za napade z droni. »Nov silovit zračni… »

Novi zračni napadi na Kijev in druge dele Ukrajine

Primorske 20.06.2023
Ukrajinska prestolnica Kijev ter mesti Lvov in Zaporožje so bili ponoči znova tarče silovitih zračnih napadov ruske vojske, so sporočile vojaške oblasti, ki o morebitnih žrtvah niso poročale. Šlo naj bi za napade z droni. KIJEV > "Nov silovit… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem