Povezane novice

Pogonska goriva: Cene bodo regulirane še leto dni

Dnevnik 20.06.2023
Vlada je potrdila uredbo, s katero podaljšuje delno regulacijo cen pogonskih goriv in kurilnega olja, in sicer še za leto dni. Sprejela je tudi spremembe uredbe, s katerimi se v formulo za oblikovanje cene dizla na avtocestah vrača prispevek za OVE. V… »

Petrol o vladni odločitvi, da podaljša regulacijo cen pogonskih goriv: Razlogov za to ni več

RTV Slovenija 20.06.2023
Razlogov, iz katerih je bila regulacija cen pogonskih goriv zunaj avtocestnega omrežja pred letom dni vzpostavljena, ni več, so v odzivu na ponedeljkovo odločitev vlade, da regulacijo cen bencina, dizla in kurilnega olja podaljša, zapisali v Petrolu… »

Petrol: Razlogov za regulacijo cen pogonskih goriv ni več

Dnevnik 20.06.2023
Razlogov, zaradi katerih je bila regulacija cen pogonskih goriv zunaj avtocestnega omrežja pred letom dni vzpostavljena, ni več, so v odzivu na ponedeljkovo odločitev vlade, da regulacijo cen 95-oktanskega bencina in dizla ter kurilnega olja za eno… »

Takšne so cene goriva na Hrvaškem

Zurnal24 20.06.2023
Tudi na Hrvaškem so se danes spremenile cene goriv, tako dizel kot 95-oktanski bencin sta se podražila za dva centa pri litru. Liter bencina po novem na Hrvaškem stane 1,40 evra, pri nas pa 1,424 evra. Za dva centa in pol razlike se najbrž nima smisla… »

Cene pogonskih goriv in kurilnega olja bodo regulirane še leto dni

Primorske 20.06.2023
Vlada je na včerajšnji dopisni seji potrdila uredbo, s katero podaljšuje trenutni sistem delne regulacije cen pogonskih goriv in kurilnega olja, in sicer še za leto dni, so sporočili iz vladnega urada za komuniciranje (Ukom). Sprejela je tudi… »

CENE POGONSKIH GORIV OSTAJAJO REGULIRANE: Kljub temu bencin in dizel danes dražja

Regional 20.06.2023
Liter bencina se je zunaj avtocest opolnoči podražil za 1,2 centa na 1,424 evra, liter dizla pa za 2,8 centa na 1,461 evra. Za liter kurilnega olja je treba po novem plačati 1,040 evra, pred tem 1,020 evra. Vlada je ob tem v ponedeljek prižgala zeleno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem