Povezane novice

Vidovšek: Velika odgovornost je stopiti v vrata, občutil sem pozitivno nervozo

RTV Slovenija 20.06.2023
Štiri spremembe v začetni postavi je opravil Matjaž Kek proti Danski v primerjavi s tekmo proti Finski, po burnih dneh se je odločil tudi za menjavo vratarja. Matevž Vidovšek je po izjemni sezoni pri Olimpiji dočakal prvi nastop v članski… »

Nov svetovni rekord Cristiana Ronalda, Haaland zabijal za Norveško

SiolNET 20.06.2023
Tekme 4. kroga kvalifikacij za Euro 2024 so danes odigrali še v skupinah A, E, F, G in J. Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo se je v zgodovino nogometa vpisal z novim svetovnim rekordom, saj je na Islandiji zbral 200 nastopov v državnem dresu… »

"V dresu reprezentance še nisem doživel take tekme" #video

SiolNET 20.06.2023
"Mislim, da se je za slovenski nogomet zgodilo nekaj pomembnega, ker je bilo res neko posebno vzdušje." Tako o polnih Stožicah na kvalifikacijski tekmi za EP 2024 pove tokratni kapetan reprezentance Jaka Bijol. Z Dansko, ki ima igralce svetovnega kova… »

"Izvedel sem po kosilu, gre za veliko odgovornost"

Zurnal24 20.06.2023
Matevž Vidovšek je prvič zaigral za slovensko izbrano vrsto. Slovenska nogometna reprezentanca je v 4. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo prišla do točke proti Danski, dvoboj na stadionu Stožice se je končal z rezultatom 1:1. Svoj delež k… »

Slovenski nogometaši v kvalifikacijah za EP remizirali proti Dancem

Primorske 20.06.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je na četrti tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v Stožicah igrala neodločeno 1:1 (1:1) proti Danski. Izbranci Matjaža Keka bodo kvalifikacije nadaljevali septembra z domačo tekmo proti Severni Irski in… »

Kek: Daleč od evforije, po moji računici smo v zaostanku

RTV Slovenija 20.06.2023
Po črnem petku v Helsinkih je bilo razpoloženje med slovenskimi nogometaši po osvojeni točki proti Danski veliko boljše. Matjaž Kek je pohvalil odlično vzdušje na tribunah in pristop svojih varovancev, spregovoril pa je tudi o vratarskem… »

Matjaž Kek je dolgo hrepenel po tem

SiolNET 20.06.2023
Dolgo se je govorilo, da na domačih tekmah Slovenije v Stožicah vlada gledališko vzdušje, nedostojno tistemu, kar bi si najboljši slovenski nogometaši zaslužili. Proti Danski je bilo drugače. "To je bil neki drug obraz Slovenije kot pa v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem