Povezane novice

Malček umrl v razbeljenem avtomobilu

Dnevnik 20.06.2023
V torek je v vasi Sveti Lovrenc v občini Prebold v razgretem avtu umrl še ne dveletni otrok. Strokovnjaki že vrsto let opozarjajo na pretečo nevarnost, saj lahko v avtu temperatura že v pol ure naraste za več kot petnajst stopinj Celzija. V torek je… »

Starša, ki sta otroka pustila v avtu, priprta. Domačini ju ne poznajo dobro

Necenzurirano 20.06.2023
Poročali smo, da se je v naselju Sv. Lovrenc v občini Prebold pripetila velika tragedija. Nekaj pred 13. uro so morali gasilci ekspresno posredovati, saj so bili obveščeni, da je v naselju Sveti Lovrencu otrok ostal zaprt v osebnem vozilu. Kljub… »

GROZLJIVKA NA ŠTAJERSKEM: Otrok umrl v razgretem vozilu

Regional 20.06.2023
V Sv. Lovrencu v občini Prebold je nekaj pred 13. uro otrok ostal zaprt v osebnem vozilu na soncu. Kljub hitremu posredovanju mimoidočega, nudenju prve pomoči ter pomoči prostovoljnih gasilcev iz Prebolda in Sv. Lovrenca ter aktiviranju helikopterja… »

V razgretem avtu umrl še ne dve leti star otrok

Primorske 20.06.2023
“V Sv. Lovrencu v občini Prebold je nekaj pred 13. uro otrok ostal zaprt v osebnem vozilu na soncu. Kljub hitremu posredovanju mimoidočega, nudenju prve pomoči ter pomoči prostovoljnih gasilcev iz Prebolda in Sv. Lovrenca ter aktiviranju… »

V razgretem avtomobilu pred domačo hišo umrl še ne dveletni otrok

RTV Slovenija 20.06.2023
V Sv. Lovrencu v občini Prebold je nekaj pred 13. uro otrok ostal zaprt v osebnem vozilu na soncu, parkiranem pred domačo hišo, in umrl v razgretem avtomobilu. Policija preiskuje sum storitve kaznivega dejanja povzročitve smrti iz malomarnosti. Kljub… »

Po smrti otroka v razgretem avtomobilu materi in partnerju odvzeli prostost

SiolNET 20.06.2023
Nekaj pred 13. uro je v naselju Sv. Lovrenc v občini Prebold otrok ostal zaprt v avtomobilu na soncu. Kljub hitremu posredovanju je otrok umrl na kraju dogodka. Kriminalisti Policijske uprave Celje še opravljajo ogled kraja dejanja in zbirajo vsa… »

Fantka, starega niti dve leti, pustili v vročem avtu, niso mu mogli več pomagati

Zurnal24 20.06.2023
V Sv. Lovrencu v občini Prebold je nekaj pred 13. uro otrok ostal zaprt v osebnem vozilu na soncu. Kot so sporočili z republiške uprave za zaščito in reševanje, je danes deset minut pred eno popoldne v avtomobilu, parkiranem na soncu, ostal otrok… »

V Žalcu našli mrtvega otroka

Savinjsko Šalaške 20.06.2023
Danes, okoli 13. ure, so bili na Policijski upravi Celje obveščeni, da so v osebnem vozilu, parkiranem pred stanovanjsko hišo, na območju Policijske postaje Žalec, našli mrtvega otroka. Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske… »

V razgretem vozilu umrl otrok

Delo 20.06.2023
Kljub hitremu posredovanju, prvi pomoči in posredovanju gasilcev je otrok umrl na kraju dogodka. Deset minut pred eno popoldne je v Sv. Lovrencu v občini Prebold mimoidoči naletel na otroka, zaprtega v avtomobilu. Kljub hitremu posredovanju, prvi… »

Groza v Sv. Lovrencu, otrok umrl v razbeljenem vozilu

Necenzurirano 20.06.2023
Na Celjskem se je danes pripetila tragedija, v kateri je življenje izgubil otrok. Malo pred 13. uro je v naselju Sveti Lovrenc v občini Prebold otrok ostal zaprt v osebnem vozilu, ki je stalo na soncu. Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem