Povezane novice

Zelenski priznal: Napredek proti ruski vojski je slabši, kot smo pričakovali

SiolNET 21.06.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je danes dejal, da je napredek v protiofenzivi Ukrajine proti ruskim silam slabši, kot so pričakovali. "Nekateri verjamejo, da je vojna v Ukrajini hollywoodski film, in takoj pričakujejo rezultate. A ni tako,"… »

Slovenija v Londonu najavila dodatnih šest milijonov evrov pomoči Ukrajini

Dnevnik 21.06.2023
Slovenija je danes na konferenci o okrevanju Ukrajine v Londonu najavila dodatnih šest milijonov evrov pomoči, namenjene obnovi in blaženju posledic vojne. Na pomoč pri obnovi so pripravljena tudi slovenska podjetja. Državni sekretar na zunanjem… »

Putin: "Mrtvilo" v ukrajinski protiofenzivi. Napoved skorajšnje uporabe izstrelkov sarmat.

RTV Slovenija 21.06.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je dejal, da je v ukrajinski protiofenzivi zavladalo "mrtvilo" in da je ukrajinska stran v napadih na jugu države utrpela velike izgube. Medtem je število mrtvih po uničenju jezu Kahovka naraslo na 41. Putin se je v… »

Von der Leyen / »Ukrajina napreduje na poti v EU«

Mladina 21.06.2023
Ukrajina napreduje pri sprejemanju reform na področju pravosodja, boja proti korupciji in medijev. Ukrajina napreduje pri sprejemanju reform na področju pravosodja, boja proti korupciji in medijev, je na donatorski konferenci v Londonu povedala… »

ZDA precenile vrednost vojaške pomoči Ukrajini za več kot šest milijard

Primorske 21.06.2023
Med pregledom ameriške vojaške pomoči, ki jo je Kijev prejel v letih 2022 in 2023, so bile ugotovljene nedoslednosti pri njenem vrednotenju, je v torek opozorila tiskovna predstavnica Pentagona Sabrina Singh. Po novih izračunih je bila vrednost… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem