Povezane novice

POZOR! Vrednost ozona v Kopru je presegla opozorilno vrednost

Regional 21.06.2023
Vrednost ozona je na merilnem mestu Koper in Novi Gorici popoldne presegla opozorilno vrednost. Podatki veljajo tudi za širšo okolico. Na agenciji za okolje pričakujejo, da bo raven presežene opozorilne vrednosti padla v večernih urah. Glede na… »

Nevihtna fronta od zahoda prehaja Slovenijo, toča v Ratečah, močnejše nevihte na Celjskem

RTV Slovenija 21.06.2023
Severozahod države so sodeč po podatkih Arsovega radarja zajele močnejše nevihte, ki se pomikajo na vzhod. O toči za zdaj poročajo iz Rateč. Precej slabše so jo odnesli v Avstriji. Sicer pa mineva prvi poletni dan, ki je bil hkrati najbolj vroč… »

FOTO in VIDEO: V Ratečah klestila toča, močnejše nevihte na Koroškem in Štajerskem

Necenzurirano 21.06.2023
Meteorologi so za sredin večer za sever Slovenije napovedali burno dogajanje, pri severnih sosedih je klestilo že popoldne. V večernih urah je toča padala tudi v Ratečah in na Celjskem. Predvsem na Koroškem, Štajerskem in v Prekmurju so možne tudi… »

Napoved se uresničuje: v Avstriji že klestila toča, zdaj tudi pri nas #video

SiolNET 21.06.2023
Agencija za okolje (Arso) opozarja, da bodo danes pozno popoldne in zvečer predvsem na severovzhodu mogoča krajevna neurja. Po napovedih portala neurje.si lahko pričakujemo močnejša neurja z debelo točo do sedmih centimetrov premera, poleg toče pa… »

Na Obali opozorilo zaradi ozona

Necenzurirano 21.06.2023
Po podatkih Agencije RS za okolje (Arso) je danes ob 17. uri na merilnem mestu Koper vrednost ozona presegla opozorilno vrednost. Urna vrednost ozona je po poročanju uprave za zaščito in reševanje presegla opozorilno vrednost 180 μg/m3, in sicer je… »

Vrednost ozona v Kopru presegla opozorilno vrednost

Dnevnik 21.06.2023
Vrednost ozona je na merilnem mestu Koper danes ob 17. uri presegla opozorilno vrednost. Podatki veljajo tudi za širšo okolico. Na Agenciji RS za okolje pričakujejo, da bo raven presežene opozorilne vrednosti padla v večernih urah. Glede na vremensko… »

Ozon v Kopru presegel opozorilno vrednost

Primorske 21.06.2023
Vrednost ozona je na merilnem mestu Koper danes ob 17. uri presegla opozorilno vrednost. Podatki veljajo tudi za širšo okolico. Na Agenciji RS za okolje pričakujejo, da bo raven presežene opozorilne vrednosti padla v večernih urah. Glede na vremensko… »

Izdano oranžno opozorilo, v teh krajih bo najhuje

Zurnal24 21.06.2023
Agencija za okolje je izdala oranžno opozorilo zaradi možnosti krajevnih neurij in velike toplotne obremenitve. "Danes pozno popoldne in zvečer bodo predvsem na severovzhodu možna krajevna neurja z močnim vetrom in tudi točo. Danes in jutri sredi… »

KJE BODO PRI NAS TEMPERATURE NAJBOLJ NEZNOSNE? Vročino bo spremljal puščavski prah

Regional 21.06.2023
Sredi prvega letošnjega vročinskega vala danes vstopamo v koledarsko poletje. Na današnji poletni solsticij bo svetli del dneva najdaljši v letošnjem letu. Višek vročine bo ta teden v četrtek, ko bo ob precej jasnem vremenu v ozračju prisoten… »

Glavna nevarnost danes debela toča in silovit veter

Zurnal24 21.06.2023
Popoldne lahko pričakujemo nevihte. Znano, kjer je možnost za njihov nastanek največja. Trenutno smo sredi prvega vročinskega vala letošnjega leta. Danes bo precej jasno z nekaj oblačnimi koprenami. "Pozno popoldne in zvečer bodo predvsem na… »

Vreme: Danes do 36 stopinj Celzija

Dnevnik 21.06.2023
Danes bo precej jasno z nekaj oblačnimi koprenami. Pozno popoldne in zvečer bodo predvsem na Koroškem, Štajerskem in v Prekmurju nevihte, lahko tudi močnejše. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 30 do 36 stopinj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem