Povezane novice

Zobozdravniki opozarjajo na prenizka povračila za endodontsko zdravljenje, ZZZS očitke zavrača

RTV Slovenija 21.06.2023
Zobozdravniki opozarjajo, da jim ZZZS za endodontsko zdravljenje enega kanala zoba plača le materialne stroške, medtem ko pacientom, ki se za isto zdravljenje odločijo na Hrvaškem, povrne 450 evrov. ZZZS očitke zavrača in opozarja na zavajajoče… »

Zobozdravniki: Za to storitev dobimo 2,71 evra plačila

Zurnal24 21.06.2023
ZZZS za zdravljenje v tujini povrne večje zneske, kot je vrednost istega zdravljenja na primarni ravni v Sloveniji. Zobozdravniki bi lahko prebivalcem Slovenije zagotavljali boljši dostop do storitev in naredili bistveno več, če zdravstvena… »

Zobozdravniki kritični: ZZZS podaljšuje čakalne dobe

Primorske 21.06.2023
“Hrvaški kolegi so že kontaktirali naše zobozdravnike, da naj jim pošiljamo paciente in nam bodo dajali provizije. Naj mi postanemo agencije za paciente?” opozarjajo zobozdravniki. SLOVENIJA > Zobozdravniki bi lahko prebivalcem Slovenije… »

ZZZS zavrača trditve zobozdravnikov: Navedbe so zavajajoče in neutemeljene

SiolNET 21.06.2023
Zobozdravniki so na novinarski konferenci opozorili na naraščajoče cene materialov za endodontske storitve, ki jim povračila ZZZS ne sledijo. Ker z opravljanjem teh storitev na primarni ravni ustvarjajo izgubo, bodo ministrstvo za zdravje pozvali k… »

Težje do endodontskih storitev

Delo 21.06.2023
Zaradi ukinitev doplačil zobozdravniki razmišljajo tudi o stavki kot skrajnem ukrepu. Že konec marca so na Zdravniški zbornici opozorili, da bodo ljudje v javnem zdravstvu še težje prišli do endodontskih storitev oziroma zdravljenja zobnih korenin… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem