Povezane novice

Umrli vsi potniki s podmornice Titan. Vzrok nesreče "katastrofalna implozija".

RTV Slovenija 22.06.2023
Podjetje OceanGate, ki je organiziralo potope s podmornico Titan do razbitin ladje Titanik, je sporočilo, da je vseh pet potnikov s podmornice, ki so jo iskali od nedelje, umrlo. Predtem so v morju našli tudi razbitine plovila. Podjetje je v izjavi… »

Našli razbitine pogrešane podmornice, vseh pet potnikov umrlo

SiolNET 22.06.2023
Podvodno daljinsko vodeno vozilo je približno 500 metrov od ostankov ladje Titanik v Atlantskem oceanu odkrilo "polje razbitin", kjer so med drugim našli pristajalni okvir in zadnji pokrov pogrešane podmornice Titan. Ameriška obalna straža je zvečer… »

Vsi člani posadke so umrli, najverjetneje se niso "niti ne bi zavedali, kaj se dogaja"

Necenzurirano 22.06.2023
Ameriška obalna straža je danes naznanila, da je daljinsko vodeno podvodno plovilo med iskanjem pogrešane podmornice našlo razbitine. "Polje razbitin," ki so ga našli, se nahaja nedaleč od razbitin Titanika. Posnetke daljinsko vodenega plovila zdaj… »

V bližini ostankov Titanika našli razbitine, posadki ni bilo pomoči

Zurnal24 22.06.2023
Potrdili, da so potniki podmornice umrli. Podvodno daljinsko vodeno vozilo je v bližini ostankov ladje Titanik v Atlantskem oceanu odkrilo "polje razbitin", je danes sporočila ameriška obalna straža in dodala, da so že pričeli z analizo novih… »

Ameriška obalna straža potrdila smrt potnikov podmornice Titan

Dnevnik 22.06.2023
Podvodno daljinsko vodeno vozilo je danes približno 500 metrov od ostankov ladje Titanik na dnu Atlantika našlo razbitine, ki pripadajo pogrešani podmornici Titan, je dejal kontraadmiral John Mauger iz ameriške obalne straže. Ob tem je pojasnil, da… »

MISTERIOZNO IZGINOTJE TURISTIČNE PODMORNICE: Iskanju štete ure; kdo so potniki? (VIDEO)

Regional 22.06.2023
Iskanje pogrešane podmornico s petimi potniki na turistični poti za ogled potopljenega Titanika je v odločilni fazi, saj je na njej po ocenah ostalo le še za deset ur kisika. Podmornice še niso našli, čeprav so v sredo povečali število letal… »

Iskanje podmornice Titan v odločilni fazi

Primorske 22.06.2023
Iskanje pogrešane podmornico s petimi potniki na turistični poti za ogled potopljenega Titanika je v odločilni fazi, saj je na njej po ocenah ostalo le še za deset ur kisika. Podmornice še niso našli, čeprav so v sredo povečali število letal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem