Povezane novice

RTV Slovenija: “Zaposleni smo skušali delati, direktor nas je omejeval”

Dnevnik 22.06.2023
Po množičnih grožnjah z odpuščanji in premeščanji je direktor Televizije Slovenija Uroš Urbanija uresničil najhujše – odpustil je televizijsko urednico Zemiro Alajbegović Pečovnik. Direktor trdi, da je goljufala pri službeni poti, a tarča… »

Odpoved urednici oddaj o kulturi dodatno ustrahuje zaposlene in stavkajoče

Delo 22.06.2023
Predsednik sveta RTV Slovenija Forbici dvomi, da v.d. direktorja TV deluje v okvirih pristojnosti in v korist RTV. Odzval se je tudi Uroš Urbanija. Po tem, ko je direktor TVS Uroš Urbanija včeraj urednici uredništva oddaj o kulturi Zemiri A. Pečovnik… »

Kaos na TV Slovenija, direktor se je spravil nad novinarko in urednico

Zurnal24 22.06.2023
Novinarka in urednica, ki na RTVS dela že 25 let, je dobila izredno odpoved. Pred koncem mandata na čelu Televizije Slovenija je Uroš Urbanija še vedno aktiven, čeprav naj bi opravljal le še tekoče posle. Urednici kulturne redakcije Zemiri… »

Tik pred iztekom mandata Urbanija pospešeno kadruje na RTVS #video

SiolNET 22.06.2023
Direktor televizije Slovenija Uroš Urbanija kljub skorajšnjemu izteku mandata nadaljuje kadrovske rošade na Televiziji Slovenija. Po poročanju portala N1 je včeraj izredno odpoved delovnega razmerja dobila urednica uredništva oddaj o kulturi Zemira… »

Zemira Alajbegović Pečovnik je zanemarjala službene dolžnosti in si neupravičeno pisala ure

Nova 24TV 22.06.2023
Novinarska konferenca koordinacije novinarskih sindikatov in novinarskih aktivov RTVS, na kateri so ostro obsodili izredno odpoved urednici uredništva oddaj o kulturi na TVS Zemiri Alajbegovič Pečovnik. Predsednica koordinacije novinarskih sindikatov… »

»Vodstvo radiotelevizije ne razume uredniške in novinarske avtonomije«

Mladina 22.06.2023
Novinarski sindikati in aktivi RTVS obsodili izredno odpoved urednici oddaj o kulturi na Televiziji Slovenija. V koordinaciji novinarskih sindikatov in novinarskih aktivih RTVS so ostro obsodili izredno odpoved urednici uredništva oddaj o kulturi na TVS… »

Sindikati in aktivi: Ker je svoje delo opravila odgovorno, je bila kaznovana z izredno odpovedjo

RTV Slovenija 22.06.2023
Ob izredni odpovedi delovnega razmerja urednici kulturnih oddaj TV Slovenija Zemiri A. Pečovnik Koordinacija novinarskih sindikatov RTV in aktivi zaposlenih opozarjajo, da gre za nadaljevanje zastraševanja in kaznovanja zaposlenih. Vodstvo v odhodu je… »

Nove odpovedi in premeščanja na RTVS - Zadeve so izjemno zaskrbljujoče, pravi Forbici

Dnevnik 22.06.2023
Po poročanju nekaterih medijev o grožnjah z odpuščanjem in napovedi o premeščanju voditeljice in urednika dveh osrednjih televizijskih oddaj Televizije Slovenija se je danes oglasil predsednik sveta RTVS Goran Forbici. Kot pravi, ga te poteze… »

»Odhajajoče vodstvo v obdobju prehoda ženejo napačni motivi in napačne prioritete«

Mladina 22.06.2023
Goran Forbici, predsednik sveta RTV Slovenija, o trenutnem dogajanju na javni radioteleviziji. Informacije o dogajanju na RTV Slovenija, ki so se včeraj pojavile tudi v nekaterih medijih, so izjemno zaskrbljujoče. Navdajajo me s precejšnjim dvomom, da… »

Forbici: Zadnje poteze utrjujejo skrb o napačnih motivih aktualnega vodstva RTVS

Primorske 22.06.2023
Po poročanju nekaterih medijev o grožnjah z odpuščanjem in napovedi o premeščanju voditeljice in urednika dveh osrednjih televizijskih oddaj Televizije Slovenija se je danes oglasil predsednik sveta RTVS Goran Forbici. Kot pravi, ga te poteze… »

Zadnja čistka Uroša Urbanije

Mladina 22.06.2023
Izredna odpoved urednici Zemiri A. Pečovnik, podobna usoda naj bi doletela tudi voditelja Saša Krajnca. Uroš Urbanija, šef vladnega urada za komuniciranje v času Janševe vlade, zdaj direktor Televizije Slovenija v odhodu, je dal izredno odpoved… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem