Povezane novice

Kumer: Za podporo pri pridobivanju energije iz OVE 150 milijonov evrov #video

SiolNET 22.06.2023
Vlada je danes izdala uredbo o pomoči za pospešitev uvajanja energije iz obnovlljivih virov (OVE) in posodobila nacionalni energetski in podnebni načrt. Na seji vlade je bila sprejeta tudi novela zakona o kmetijstvu, ki bo omogočila spremljanje… »

Vlada sprejela novelo, ki omogoča spremljanje cen kmetijskih in živilskih proizvodov

RTV Slovenija 22.06.2023
Vlada je sprejela predlog novele zakona o kmetijstvu. Ministrica za kmetijstvo Irena Šinko je pojasnila, da se s spremembo zakona določa pravna podlaga za izvedbo zbiranja podatkov o ceni, količini in poreklu v verigi preskrbe s hrano. Šinko je… »

Za naložbe v obnovljive vire dodatnih 150 milijonov evrov

Zurnal24 22.06.2023
Danes so na vladi potrdili uredbo, na podlagi katere bodo v obliki nepovratnih sredstev razdelili dodatnih 150 milijonov evrov. Med drugim bodo namenjena naložbam v sončne, vetrne, hidroelektrarne. Spodbuda lahko znaša največ 25 milijonov evrov. Na… »

Zbirali bodo podatke o ceni, količini in poreklu v celotni verigi preskrbe s hrano

Dnevnik 22.06.2023
Vlada je na današnji seji sprejela tudi predlog novele zakona o kmetijstvu. Kot je na novinarski konferenci po seji vlade povedala ministrica za kmetijstvo Irena Šinko, se s spremembo zakona določa pravna podlaga za izvedbo zbiranja podatkov o ceni… »

Vlada z novelo zakona omogoča zbiranje podatkov v prehranski verigi

SiolNET 22.06.2023
Vlada je na današnji seji sprejela predlog novele zakona o kmetijstvu, kjer bo določeno spremljanje cen v celotni prehranski verigi. Kot je na novinarski konferenci po seji vlade povedala ministrica za kmetijstvo Irena Šinko, se s spremembo zakona… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem