Povezane novice

Tadej Pogačar za kar minuto in pol hitrejši kot leta 2020 #video

SiolNET 22.06.2023
Tadej Pogačar je na prvi dirki po aprilski poškodbi zapestja leve roke suvereno pometel s konkurenco. V karavano se je vrnil na državnem prvenstvu v vožnji na čas, kjer je na identični trasi kot leta 2020, ko je za devet sekund premagal Primoža… »

Tadej Pogačar prekosil tudi svoje načrte

Dnevnik 22.06.2023
Tadej Pogačar (UAE Emirates) in Urška Žigart (Jayco-AlUla) sta na zahtevnem gorskem kronometru od Zgornjih Gorij do Rudnega polja krepko ugnala vso konkurenco in prepričljivo postala državna prvaka za leto 2023. V moški članski konkurenci je bil… »

Tadej Pogačar sam sebe premagal za poldrugo minuto

Delo 22.06.2023
Na Pokljuki spet najboljša as s Klanca pri Komendi in njegova zaročenka Urška Žigart. V nadaljevanju preberite: Kako dobro Tadeja Pogačarja nesejo noge dva meseca po zlomu zapestja na dirki Liege–Bastogne–Liege in dober teden dni pred štartom… »

Pogačar za minuto in pol izboljšal čas izpred treh let

RTV Slovenija 22.06.2023
S časom 29:43 je Tadej Pogačar tretjič v karieri postal državni prvak v vožnji na čas. Kot pred tremi leti je na gorskem kronometru na Pokljuki naslov osvojila tudi Urška Žigart. Odličen obet za julijsko Dirko po Franciji! Na prvem tekmovalnem… »

Dober obet pred Dirko po Franciji: Pogačar premočno zmagal #video #foto

SiolNET 22.06.2023
Danes so se slovenski kolesarji in kolesarke na posamičnem kronometru na Pokljuko merili za naslove državnih prvakov in prvakinj. V moški konkurenci je pričakovano slavil Tadej Pogačar (UAE Team Emirates), v ženski konkurenci pa je slavila Urška… »

Tadej Pogačar se je takoj vrnil na vrh odra za zmagovalce

Delo 22.06.2023
Na zanimivi trasi od Zgornjih Gorij do znanega biatlonskega štadiona je bil naš as nepremagljiv, med kolesarkami pa je naslov osvojila Urška Žigart. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je upravičil vlogo favorita in na prvi dirki po zlomu zapestja… »

Pogačar se je po pričakovanjih vrnil z zmago

Zurnal24 22.06.2023
Tadej Pogačar in Urška Žigart sta nova državna prvaka v vožnji na čas. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je upravičil vlogo velikega favorita in na prvi dirki po zlomu zapestja zanesljivo postal državni prvak v vožnji na čas. Na Pokljuki je… »

“Družina” Pogačar na Pokljuki napada novo dvojno krono

Dnevnik 22.06.2023
Teden po koncu kolesarske dirke po Sloveniji in pred začetkom Tour de France je namenjen bojem za državne naslove. V Sloveniji bo danes kronometer, na katerem je edini favorit Tadej Pogačar. Vse slovenske kolesarske poti danes vodijo na Pokljuko, do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem