Povezane novice

Evforija, kakršne ne pozna niti Luka Dončić

SiolNET 23.06.2023
Francoski košarkar Victor Wembanyama je v noči na petek v Brooklynu na široko odprl vrata lige NBA in stopil v velike čevlje. 19-letni novopečeni član San Antonia, ki je pričakovano ob svojem imenu na naboru zagledal številko ena, je danes glavno… »

Victor Wembanyama stopil v velike čevlje LeBrona Jamesa

Delo 23.06.2023
Kot prvega na naboru lige NBA je San Antonio izbral 219 centimetrov visokega 19-letnika, ki velja za največji naborni potencial od leta 2003. Nabor lige NBA v New Yorku je minil brez večjih presenečenj. Kot prvega na naboru je San Antonio izbral… »

Francoz pričakovano prvi, Dallas aktiven, dobil je kar tri igralce

Zurnal24 23.06.2023
Wembanyama pričakovano kot prvi izbor nabora NBA v San Antonio. Nabor severnoameriške košarkarske lige NBA v New Yorku je minil brez večjih presenečenj. Kot prvega na naboru so San Antonio Spurs izbrali Victorja Wembanyamo, 219 centimetrov visokega… »

Wembanyama tudi uradno postal član San Antonia

RTV Slovenija 23.06.2023
Že kar nekaj časa je bilo jasno, da bo prvi na naboru Lige NBA izbran Victor Wembanyama. San Antonio je bil srečnež na t. i. loteriji in je tako lahko v svoje vrste zvabil francoskega čudežnega dečka. Že dolgo ni Liga NBA tako težko pričakovala… »

Wembanyama pričakovano kot prvi izbor nabora NBA v San Antonio

Dnevnik 23.06.2023
Nabor severnoameriške košarkarske lige NBA v New Yorku je minil brez večjih presenečenj. Kot prvega na naboru so San Antonio Spurs izbrali Victorja Wembanyamo, 219 centimetrov visokega 19-letnika, ki velja za največji naborni potencial od LeBrona… »

Novi zvezdnik lige NBA ni mogel zadržati solz. Kaj pa Dallas? #video

SiolNET 23.06.2023
Letošnji nabor lige NBA ni postregel z nobenim večjim presenečenjem, saj je v Barclays Centru prvi izbor San Antonio Spurs pričakovano postal 19-letni Victor Wembanyama, za katerega v ligi NBA že nekaj časa pričakujejo, da bo novi veliki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem