Povezane novice

Prigožin ukazal umik Wagnerja, odhaja v Belorusijo

Delo 23.06.2023
Sodeč po objavi urada Aleksandra Lukašenka se je Prigožin strinjal z ustavitvijo nadaljnjih premikov Wagnerja po Rusiji. Zapuščajo tudi Rostov. Vodja Wagnerjeve skupine Jevgenij Prigožin je po poročanju tujih agencij ustavil napredovanje… »

Prigožin obtožil rusko vojsko za napad na skupino Wagner. Kremelj navedbe zavrača.

RTV Slovenija 23.06.2023
Vodja ruske najemniške skupine Wagner Jevgenij Prigožin je v petek obtožil poveljstvo ruske vojske, da je odredilo zračne napade na položaje skupine Wagner in ubilo "ogromno število" njihovih pripadnikov. Kremelj njegove navedbe zavrača. "Izvedli… »

Prigožin obtožil rusko vojsko za napad na skupino Wagner #vŽivo

SiolNET 23.06.2023
Vodja ruske najemniške skupine Wagner Jevgenij Prigožin je danes obtožil poveljstvo ruske vojske, da je odredilo zračne napade na položaje skupine Wagner in ubilo "ogromno število" njihovih pripadnikov, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Rusko… »

London: Rusija na Krimu očitno uri bojne delfine

Primorske 23.06.2023
Britanska obveščevalna služba trdi, da Rusija na Krimu očitno uri bojne delfine, saj se je po njihovih podatkih število delfinov v pristanišču v Sevastopolu skoraj podvojilo. Rusija naj bi delfine uporabljala za varovanje pristanišča oziroma v… »

Ukrajina prestregla nov ruski raketni napad

Mladina 23.06.2023
O žrtvah napadov nobena od strani ne poroča. Ukrajina je sestrelila vseh 13 manevrirnih raket, s katerimi je ruska vojska ponoči ciljala vojaško letališče v regiji Hmeljnicki na zahodu države, je danes sporočilo ukrajinsko letalstvo, poroča… »

[Video] Ukrajinci zadeli strateški most na Krimu

Nova 24TV 23.06.2023
Porušen most (foto: posnetek zaslona) Včeraj ponoči je Ukrajina izvedla več raketnih napadov na most Čongar, ki povezuje Herson s Krimom. Žrtev ni bilo, ukrajinske oblasti v Hersonu pa so napad označile za “zelo pomemben”, ukrajinska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem