Povezane novice

Slovenija v primerjavi z EU-jem manj povečuje javne izdatke za zdravstvo

RTV Slovenija 23.06.2023
Izdatki za zdravstvo bliskovito naraščajo, saj se stroški zdravljenja ob vse večjih potrebah dolgožive družbe zelo hitro povečujejo, je bilo slišati na posvetu na Brdu pri Kranju. Glede financiranja zdravstva bo zato treba najti nacionalni… »

Ukinitev dopolnilnega zavarovanja: Naslednje leto prispevek vsaj 45 evrov

Zurnal24 23.06.2023
Podatki glede trenutnega stanja in projekcij zaskrbljujoči. "Soočamo se z novo realnostjo. Stroški rastejo v nebo. Draži se ambulantno in bolnišnično zdravljenje, tudi na primarni ravni in v socialnih zavodih ter na področju zdravil. Vsi trendi… »

Danijel Bešič Loredan / »Najti bomo morali nacionalni konsenz o financiranju zdravstva«

Mladina 23.06.2023
Izdatki za zdravstvo bliskovito naraščajo, saj se stroški zdravljenja ob vse večjih potrebah dolgožive družbe zelo hitro povečujejo. Izdatki za zdravstvo bliskovito naraščajo, saj se stroški zdravljenja ob vse večjih potrebah dolgožive družbe… »

Bešič Loredan: Tej nalogi se ne bomo mogli izogniti

SiolNET 23.06.2023
"Soočamo z novo realnostjo, ko se vse draži, razlika med odhodki in prihodki zdravstvene blagajne pa je vse večja. Zato bomo v najkrajšem možnem času morali poiskati dolgoročno vzdržno financiranje zdravstvenega sistema. Tej nalogi se ne bomo… »

Bešič Loredan: Najti bomo morali nacionalni konsenz o financiranju zdravstva

Primorske 23.06.2023
Izdatki za zdravstvo bliskovito naraščajo, saj se stroški zdravljenja ob vse večjih potrebah dolgožive družbe zelo hitro povečujejo, je bilo slišati na današnjem posvetu na Brdu pri Kranju. Zato bomo morali najti nacionalni konsenz o financiranju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem