Povezane novice

Prišla je okrepitev z juga

Primorske 24.06.2023
S kadrovsko stisko v policijskih vrstah se ukvarjajo tudi na novogoriški policijski upravi. A kot pravi direktor Evgen Govekar, samo tarnanje ne prinaša rezultatov. V zadnjem letu so njihove vrste okrepili kolegi, ki so se s koprske uprave vrnili na… »

Elton Shkurti naj bi posle vodil kar iz zapora

Primorske 24.06.2023
Elton Shkurti, ki naj bi se za preprodajo kokaina dogovarjal kar iz zaporniške celice na Dobu, je po treh neuspelih poskusih le odgovoril na vprašanje sodnice Barbare Franca, ali prizna krivdo za očitke iz obtožnice. Glede priznanja krivde se ni… »

Dober teden bo!

Primorske 24.06.2023
Delovno razpoloženje vas bo čez vikend povezalo z domačimi in z lahkoto boste našli skupne rešitve za vse, kar boste želeli. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh… »

Bil sem sam in 112 je bila edina številka v mojih mislih

Primorske 24.06.2023
Adrian Drago Poprijan je iskriv mladenič, ki ima za seboj kopico zahtevnih življenjskih preizkušenj. Med drugim spopadanje s panično anksiozno motnjo, ki ga je pred letom in pol privedla do zdravljenja v psihiatrični bolnišnici. Danes o svojih… »

Naročite pijačo in izgubite živce

Primorske 24.06.2023
Kako smo na stožiškem stadionu navijali za Slovenijo proti Dancem in stali v vrsti za pijačo do onemoglosti. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite… »

Mii Krampl tudi vojaška hrana ustreza

Primorske 24.06.2023
23-letna Gorenjka Mia Krampl je domača konkurenca Janji Garnbret, saj ima že tri srebrna odličja z največjih tekmovanj: dve (2019, 1021) v težavnosti in eno v (2022) v kombinaciji. V Kopru je zbirki dodala še zlato kolajno s svetovnega vojaškega… »

Kar tretjino otrok obravnavajo zaradi ločitve staršev

Primorske 24.06.2023
V obdobju, ko se je končeval pouk, so imeli v istrskem Svetovalnem centru za otroke, mladostnike in starše vsaj za petino več dela kot do marca, obseg dela pa se jim je občutno povečal že s pandemijo covida-19. Kot opažajo, porajajo stiske otrok in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem