Povezane novice

Kapetan Kadivec s petimi zadetki popeljal Slovenijo na prag evropskega prvenstva

RTV Slovenija 24.06.2023
Vaterpolska reprezentanca Slovenije je v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 v Kranju v napeti tekmi premagala še Švico z 11:9 (3:1, 2:2, 2:3, 4:3) in se z eno nogo že prebila na zaključni turnir, ki bo januarja prihodnje leto v Izraelu. Na… »

Brazilci spet premočni: "Imeli smo svoje priložnosti, pa jih nismo izkoristili."

SiolNET 24.06.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je danes odigrala še zadnjo tekmo drugega turnirja lige narodov. V ponovitvi lanske tekme za 3. mesto svetovnega prvenstva se je v Franciji pomerila z Brazilijo in izgubila z 1:3 v nizih. Slovenci, pri katerih ima Rok… »

Brazilci znova boljši od slovenskih odbojkarjev

Primorske 24.06.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugem turnirju lige narodov v Orleansu izgubila proti Braziliji z 1:3 (23, -21, -24, -21). Za Slovenijo je bila to zadnja tekma na turnirju v Franciji. ORLEANS > Slovenska vrsta je pred tem v Orleansu… »

Slovenci dobili uvodni niz, na koncu pa (znova) morali priznati premoč Brazilcem

RTV Slovenija 24.06.2023
Slovenski odbojkarji so v Ligi narodov doživeli drugi poraz. V Orleansu je bila s 3:1 v nizih boljša Brazilija, ki je Slovenija na uradnih tekmah še ni premagala. Na prvem turnirju v Nagoji na Japonskem je Slovenija klonila le pred Bolgarijo, v… »

Slovenija proti veliki Braziliji lahko pridobi ogromno

Delo 24.06.2023
Slovenski odbojkarji bodo danes (16:30) odigrali še zadnjo tekmo na turnirju lige narodov v Parizu, nasproti jim bodo stali odbojkarji Brazilije. Slovenska odbojkarska reprezentanca zaenkrat v ligi narodov igra izvrstno, na sedmih tekmah so šestkrat… »

Odbojkarji že danes lahko potrdijo pot v Gdansk

Dnevnik 24.06.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo po včerajšnjem prostem dnevu danes, ob 16.30, igrala svojo zadnjo tekmo drugega turnirja lige narodov v francoskem Orleansu. Čaka jo tekma z Brazilijo. V Orleansu je do zdaj zabeležila tri zmage, kot… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem