Povezane novice

Razmere na slovenskih cestah ob 16. uri

Dnevnik 24.06.2023
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste so zastoji na štajerski avtocesti od Šentilja proti Mariboru, na mariborski vzhodni obvoznici pred Dragučovo proti Šentilju ter na regionalni cesti med Šentiljem in Pesnico pred Pesnico… »

Zastoji na štajerski, primorski in gorenjski avtocesti

Delo 24.06.2023
Kot opozarjajo na Prometno-informacijskem centru za državne ceste, je danes pričakovati zelo visoko gostoto prometa od Avstrije proti Hrvaški. Na prvi počitniški konec tedna na nekaterih cestah po državi že od jutra nastajajo zastoji. Na štajerski… »

Zastoji že skoraj na vseh avtocestah

SiolNET 24.06.2023
Na prvi počitniški konec tedna na nekaterih cestah po državi že od jutra nastajajo zastoji. Na štajerski avtocesti je gneča pred razcepom Dragučova iz smeri Šentilja, na primorski avtocesti od Ljubljane proti Vrhniki, na gorenjski avtocesti od… »

NA CESTAH ŽE ZASTOJI: Kje stojijo v kolonah?

Regional 24.06.2023
Na prvi počitniški konec tedna na nekaterih cestah po državi že nastajajo zastoji. Na štajerski avtocesti je gneča pred razcepom Dragučova iz smeri Šentilja ter pred predorom Jasovnik proti Celju zaradi prometne nesreče. Gost promet je tudi na… »

Že ob osmih zjutraj se stoji eno uro

Zurnal24 24.06.2023
Na prvi počitniški vikend pri nas je pričakovati gost promet z zastoji. Kot opozarjajo na Prometno-informacijskem centru za državne ceste, je danes pričakovati zelo visoko gostoto prometa od Avstrije proti Hrvaški. Že ob osmih zjutraj je bil na… »

Na prvi počitniški vikend napovedani prometni zastoji

Dnevnik 24.06.2023
Na prvi počitniški vikend pri nas je pričakovati gost promet z zastoji. Kot opozarjajo na Prometno-informacijskem centru za državne ceste, je danes pričakovati zelo visoko gostoto prometa od Avstrije proti Hrvaški. Zastoji so zaradi delovne zapore… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem