Povezane novice

Pirc Musar: Država smo ljudje, ne le peščica voditeljev

SiolNET 24.06.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je na proslavi ob dnevu državnosti poudarila, da država ni le peščica voditeljev, temveč ljudje. Zato se moramo vsi zavzemati za človeku prijazno državo. "Več ko nas je, ki v srcu dobro mislimo, lažje nam… »

Krivec: Aktualna vlada vrača duh preteklosti, ki botruje vedno večjemu razkolu v družbi in narodu

Nova 24TV 24.06.2023
Podpredsednik Državnega zbora RS Danijel Krivec. “S tem se vrača duh preteklosti, ki botruje vedno večjemu razkolu v družbi in narodu. V takšnih pogojih tudi sovraštvo ne potrebuje veliko, da se hitro širi. Gori z ognjem, ki ga podpihuje veter… »

Pirc Musar: Država smo ljudje, ne le peščica voditeljev

Delo 24.06.2023
Predsednica je bila v govoru ostra do vmešavanja politike v zgodovino, ki je po njeni oceni praviloma namenjeno promociji ozkih ciljev interesnih skupin. Predsednica republike Nataša Pirc Musar je na proslavi ob dnevu državnosti poudarila, da država… »

Predsednica države: Biti moramo vključujoča družba, ki išče soglasje

RTV Slovenija 24.06.2023
"Vsak lahko poda svoj pravični prispevek k naši skupni dostojanstveni prihodnosti v vsej naši raznolikosti," je v slavnostnem govoru ob dnevu državnosti poudarila predsednica države Nataša Pirc Musar. Država namreč ni le peščica voditeljev… »

NAGOVOR: “Če ne bomo nič naredili, bo vse v resnici samo še slabše!”

Gorenjski utrip 24.06.2023
Nagovor na slavnostni seji Državnega zbora ob dnevu državnosti je imel letos podpredsendik Državnega zbora Danijel Krivec. Celoten nagovor objavljamo v nadaljevanju. VELJA GOVORJENA BESEDA V veliko čast mi je, da smem danes, na predvečer državnega… »

Pirc Musar: Država smo ljudje, ne le peščica voditeljev

Dnevnik 24.06.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je na proslavi ob dnevu državnosti poudarila, da država ni le peščica voditeljev, temveč ljudje. Zato se moramo vsi zavzemati za človeku prijazno državo. Več ko nas je, ki v srcu dobro mislimo, lažje nam… »

TV namigi: Proslava, Paddington, Operna noč in Igra s hudičem

Delo 24.06.2023
Nocoj proslava ob dnevu državnosti, animirani angleški medved in posnetek koncerta iz Murske Sobote. Za ponočnjake zgodba o francoskem poročevalcu v Sarajevu. Sobota, 24. junija Proslava ob dnevu državnosti (Premiera): TV SLO 1 ob 21.05 Slo., 2023… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem