Povezane novice

Pogačar po hitrem begu z Mezgecem do državnega naslova na cesti

Primorske 25.06.2023
Tadej Pogačar bo na bližnjem Touru vrtel pedala v majici kolesarskega državnega prvaka. Po četrtkovi zmagi v kronometru je danes dobil še cestno dirko v Radovljici. RADOVLJICA > Razvoj dogodkov je bil pričakovan, morda je bila le družba, ki jo je… »

Tadej Pogačar na državni praznik prvič prvak

Dnevnik 25.06.2023
Kolesar Tadej Pogačar (UAE Emirates) pričakovano in kolesarka Urška Pintar (BTC City Ljubljana Scott) nekoliko presenetljivo sta v Radovljici postala cestna državna prvaka. Včeraj se je v Radovljici zopet izkazalo, kako priljubljeno je kolesarstvo ta… »

Pogačar spregovoril o zapestju, to lahko njegove navijače pošteno skrbi

Zurnal24 25.06.2023
Kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je državni prvak cestne preizkušnje v Radovljici. Po prepričljivi zmagi je spregovoril tudi o zapestju, ki si ga je poškodoval spomladi. "Res fenomenalno. Zmeraj več ljudi je na državnih prvenstvih… »

Mezgec in Pogačar uprizorila šov, smetano pobral slednji

Zurnal24 25.06.2023
V Radovljici in njeni okolici je danes na državnem prvenstvu kolesarstvu potekala cestna dirka. Po pričakovanjih je na 156 kilometrov dolgi trasi zmagal Tadej Pogačar, ki je naslovu v kronometru dodal še naslov prvaka na cestni dirki. Po letu 1997 smo… »

Zgodovinski dan za Pogačarja

SiolNET 25.06.2023
Po vseh možnih lovorikah na najvišji ravni kolesarskega sveta je Tadej Pogačar v velikem slogu prišel tudi do naslova članskega državnega prvaka. Cestna dirka v okolici Radovljice je bila odločena praktično takoj, ko se je začela. Pogi se je… »

Pogačar razred zase tudi na cestni dirki, Urša Pintar zmagovalka v ženski konkurenci

SiolNET 25.06.2023
Tadej Pogačar (UAE Emirates) je po četrtkovi zmagi na kronometru danes v Radovljici osvojil še naslov državnega prvaka na cestni dirki. V ženski konkurenci elite je zmagala Urša Pintar (BTC City Ljubljana Scott). Tadej Pogačar (UAE Emirates) je… »

Pogačarjeva simultanka uspešna generalka za Tour

Delo 25.06.2023
Kolesarski as iz Klanca pri Komendi si je v Radovljici prikolesaril prvi naslov slovenskega prvaka na cesti. Državno prvenstvo v Radovljici se ni moglo razplesti drugače kot s prepričljivo zmago številke ena na svetu Tadeja Pogačarja. Kapetan ekipe… »

Tadej Pogačar ponovil uspeh Saša Svibna

Delo 25.06.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik po zmagi na četrtkovi vožnji na čas osvojil zlato lovoriko še na cestni dirki za državno prvenstvo. Slovenski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) si je prikolesaril še naslov državnega prvaka na cestni preizkušnji v… »

Simultanka Pogačarja (ob pomoči Mezgeca) za prvi naslov državnega prvaka

RTV Slovenija 25.06.2023
Test pred Dirko po Franciji je Tadej Pogačar (UAE Emirates) opravil z odliko. V Radovljici je prvič v karieri postal državni prvak na cestni dirki. Prvi kolesar sveta je osvojil dvojno domačo krono, saj je bil v četrtek najboljši tudi v vožnji na… »

Pogačar po hitrem begu z Mezgecem do državnega naslova na cesti

Dnevnik 25.06.2023
Kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je državni prvak cestne preizkušnje v Radovljici. Po 156 km dolgi trasi in zgodnjem napadu je v cilju ugnal kolega v begu Luko Mezgeca (Jayco-AlUla) in Mateja Mohoriča (Bahrain Victorious). Pogačar in… »

Pogi danes v boju za lovoriko, ki je še nima

Zurnal24 25.06.2023
Danes v Radovljici še za državne naslove na cestnih dirkah. Danes bodo v Radovljici in okolici na sporedu cestne dirke za naslove državnih prvakov v kolesarstvu. Glavna favorita med člani sta na razgibani preizkušnji Tadej Pogačar in Matej Mohorič… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem