Povezane novice

Tina Gaber na proslavo, kot bi šla na Oskarje!

Zurnal24 25.06.2023
Prečudovita! Predsednik vlade Robert Golob je v poslanici ob današnjem prazniku opomnil, da je dan državnosti "spomin na državotvorno dejanje slovenskega naroda in obenem naša skupna zaveza k spoštovanju demokratičnih vrednot". Skupaj se moramo… »

Pirc Musar: Država smo ljudje, ne le peščica voditeljev

Gorenjski glas 25.06.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je na proslavi ob dnevu državnosti poudarila, da država ni le peščica voditeljev, temveč ljudje. Zato se moramo vsi zavzemati za človeku prijazno državo. "Več ko nas je, ki v srcu dobro mislimo, lažje nam… »

Vrsta slovesnosti ob dnevu državnosti. Pahor: Politična in ideološka delitev je strup, ki nas hromi.

RTV Slovenija 25.06.2023
Slovenija praznuje 32 let od osamosvojitve, ko je takratna slovenska skupščina sprejela ključne dokumente za odcepitev. Predsednik vlade Robert Golob je ob tem državljane pozval, da se moramo skupaj truditi za boljši jutri. Večina slovesnosti in… »

Golob: Samo vrednote omogočajo razvoj posameznika in skupnosti

Delo 25.06.2023
»V teh prazničnih dneh je treba na te vrednote ponovno posebej opozoriti, kajti v naši družbi sovraštvo in nestrpnost nimata mesta,« je poudaril. Predsednik vlade Robert Golob je v poslanici ob današnjem prazniku opomnil, da je dan državnosti… »

Golob: Državnost ni dokončno dejstvo, je sklop večnih prizadevanj za boljše življenje

SiolNET 25.06.2023
Predsednik vlade Robert Golob je v poslanici ob današnjem prazniku opomnil, da je dan državnosti "spomin na državotvorno dejanje slovenskega naroda in obenem naša skupna zaveza k spoštovanju demokratičnih vrednot". Skupaj se moramo truditi, da bi… »

GOLOB OB DNEVU DRŽAVNOSTI: "Skupaj se moramo truditi, da bi gradili boljši jutri za vse"

Regional 25.06.2023
Predsednik vlade Robert Golob je v poslanici ob današnjem prazniku opomnil, da je dan državnosti "spomin na državotvorno dejanje slovenskega naroda in obenem naša skupna zaveza k spoštovanju demokratičnih vrednot". Skupaj se moramo truditi, da bi… »

Golob: Dan državnosti je tudi zaveza k spoštovanju demokratičnih vrednot

Dnevnik 25.06.2023
Predsednik vlade Robert Golob je v poslanici ob današnjem prazniku opomnil, da je dan državnosti »spomin na državotvorno dejanje slovenskega naroda in obenem naša skupna zaveza k spoštovanju demokratičnih vrednot«. Skupaj se moramo truditi, da bi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem