Povezane novice

S Srebrničem še tretjič v prvo ligo?

Primorske 26.06.2023
Za nogometaši Gorice, ki so se spomladi poslovili od prve lige, je prvi vikend priprav na novo, drugoligaško sezono. Ekipo je spet prevzel domači strokovnjak Miran Srebrnič. Še tretjič bo modro-bele skušal vrniti med slovensko elito. NOVA GORICA >… »

Iz podzemlja na plažo

Primorske 26.06.2023
Vsakoletno srečanje glasbenikov, ki ustvarjajo v obeh ankaranskih zakloniščih, se je letos iz podzemlja na plažo na Študentu preselilo dva meseca bolj zgodaj, ob ankaranskem občinskem prazniku ter s svojo raznovrstnostjo znova dokazalo, da bisere… »

Se znanje skozi življenje nabira ali mu poteče rok uporabe?

Primorske 26.06.2023
Vsesplošno pomanjkanje delovne sile je na trgu dela obrnilo sliko tudi za starejše osebe, so prepričani primorski zavodi za zaposlovanje. Nekatera podjetja v njih vidijo mnoge kvalitete, med njimi odgovornost, točnost, marljivost, izkušenost… »

Dijaki postojnske gozdarske šole postali evropski podprvaki

Primorske 26.06.2023
Prvo tekmovanje dijakov in študentov gozdarstva po epidemiji je prineslo nov uspeh postojnskih dijakov. Ekipno so zasedli drugo mesto, tik za Italijani in pred Nemci, čeprav se jim je še pred zadnjo disciplino nasmihal naslov evropskih prvakov. Poleg… »

Izolske plaže za vse okuse

Primorske 26.06.2023
Najbolj znani izolski kopališči sta še vedno Simonov zaliv in Svetilnik. Od izlitja kurilnega olja na dvorišču hotela Delfin je veliko oči uprtih tudi v kopališče Delfin, ki so ga pred dnevi preplavili morski klobuki, vendar na srečo o nafti ni… »

Kras varnejši za deset ton granat

Primorske 26.06.2023
Od konca požara do letošnjega maja so v 35 akcijah z detektorji pregledali 19, z očmi pa še 70 hektarjev pogorišča največjega požara na Krasu in odkrili 3125 nevarnih ostankov vojne v skupni teži dobrih deset ton. “Presenetila nas je količina… »

Vipavski župan Anton Lavrenčič: “Stavimo na turizem, potrebujemo pa tudi močno gospodarstvo”

Primorske 26.06.2023
Anton Lavrenčič službeni dan občasno še vedno začne v operacijski sobi Veterinarske bolnice Vipava, pred 8. uro pa je v županovi pisarni. Kljub temu, da se je odločil, da bo nepoklicni župan, temu delu namenja večino časa. Kot pravi, ni… »

V Knežaku demenci in branju prijazna kmetija

Primorske 26.06.2023
Na kmetiji inovativnega mladega kmeta Gregorja Slavca v Knežaku se obiskovalci odslej lahko v senci mogočne češnje sprostijo ob prebiranju knjig in časopisov, kmetija pa je kot prva v državi postala tudi demenci prijazna točka. KNEŽAK > “S tem… »

Osem premier in dve posebni predstavi

Primorske 26.06.2023
Nova sezona v Slovenskem narodnem gledališču (SNG) Nova Gorica prinaša osem premier ter dve posebni predstavi, so razkrili na novinarski konferenci v začetku meseca. Po besedah direktorice Mirjam Drnovšček se bo nova sezona na novogoriških odrih… »

Novice dneva »

Kako do vstopnic osmine finala? Od petka bodo v prosti prodaji.

RTV Slovenija pred 18 minutamiše 7 povezanih

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana

Assange priznal krivdo in odpotoval domov

Mladina pred dvema uramaše 2 povezani

Dobra novica za upokojence, takšen dodatek jih čaka že kmalu

Zurnal24 pred 29 minutamiše 2 povezani

Od četrtka popolna zapora Dunajske ceste

Dnevnik pred 11 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem