Povezane novice

V predoru je zagorelo, k sreči nihče ni ostal ujet v vozilu

Primorske 26.06.2023
Nalet treh tovornjakov danes zjutraj v predoru Vodole na štajerski avtocesti med priključkom Maribor center in razcepom Dragučova je sprva vzbujal veliko skrbi. Po naletu je namreč izbruhnil obsežen požar, ki ga je gasilo več kot 120 gasilcev. Na… »

Po požaru v pokritem vkopu Malečnik obvoznico odprli, promet poteka po eni polovici dvosmerno

RTV Slovenija 26.06.2023
Na avtocesti v pokritem vkopu Malečnik pri Mariboru se je zjutraj zgodila prometna nesreča. Trčila so štiri vozila, tri je zajel večji požar. Gasilcem je požar uspelo pogasiti, lažje je bil poškodovan en človek. Mariborska obvoznica je bila… »

NALET ŠTIRIH TOVORNJAKOV V PREDORU: Kamere ujele trenutek trčenja (FOTO, VIDEO)

Regional 26.06.2023
Gasilcem je uspelo pogasiti požar, do katerega je malo pred 7. uro zaradi naleta štirih tovornih vozil prišlo v predoru Vodole na štajerski avtocesti med priključkom Maribor center in razcepom Dragučova. Kot je ob tem povedal predstavnik mariborske… »

VIDEO: Zaradi naleta zgorela tri tovorna vozila, predor je uničen

Necenzurirano 26.06.2023
Na tiskovni konferenci so pristojne službe podale več informacij o nesreči, ki se je zgodila zjutraj na mariborski obvoznici v pokritem vkopu Malečnik. Zaradi naleta štirih tovornih vozil je zagorelo v predoru Vodole, je potrdil Janko Zrnko… »

Požar v predoru Vodole povzročil razdejanje

Delo 26.06.2023
Uničena vsaj tri tovorna vozila in tudi predor. Obnova bo trajala dalj časa. Zelo dramatično se je danes zgodaj zjutraj začel zadnji junijski ponedeljek. Operativno-komunikacijski center mariborske policijske uprave so okoli 7. ure obvestili, da se je… »

Dars objavil posnetek naleta, zaradi katerega je izbruhnil požar #video

SiolNET 26.06.2023
Mariborski operativno-komunikacijski center so danes okoli 7. ure obvestili, da se je na avtocesti v predoru Vodole zgodila prometna nesreča. Sprva so poročali, da je zagorelo tovorno vozilo, policija je kasneje sporočila, da gorijo tri tovorna vozila… »

#foto #video Požar v predoru Vodole pogašen, v nesreči lažje poškodovana ena oseba

Dnevnik 26.06.2023
V pokritem vkopu Malečnik je okoli sedme ure zjutraj tovornjak trčil v kolono vozil, pri čemer je zagorelo. Izbruhnil je požar, ki je zajel še dva manjša tovornjaka. Požar so gasilci uspešno pogasili, v nesreči pa je bila lažje poškodovana ena… »

"V 30-letni karieri je bila to najbolj zahtevna intervencija"

Zurnal24 26.06.2023
V pokritem vkopu je prišlo do trčenja štirih tovornih vozil, pri čemer se je razvil požar. Nekaj minut pred 7. uro zjutraj so v Darsovem nadzornem centru zaznali, da je prišlo do prometne nesreče v pokritem vkopu Malečnik. Prišlo je do naleta… »

Avtocesta zaprta, v predoru zagorela tri vozila

Zurnal24 26.06.2023
Štajerska avtocesta je med priključkom Zrkovska in razcepom Dragučova zaprta v obe smeri. "Mariborski operativno komunikacijski center je bil danes okrog 7. ure obveščen, da je na avtocesti v predoru Vodole prišlo do prometne nesreče. Pri tem je… »

ZARADI GOREČE CISTERNE ZAPRTA AVTOCESTA: Ogenj je zajel tri vozila (FOTO, VIDEO)

Regional 26.06.2023
Mariborski operativno komunikacijski center je bil danes okoli 7. ure obveščen, da je na avtocesti v predoru Vodole prišlo do prometne nesreče. Pri tem je prišlo po navedbah policije tudi do požara treh vozil. Mariborska vzhodna obvoznica je zato… »

Pozor, na mariborski obvoznici v tunelu gori več vozil

Necenzurirano 26.06.2023
Štajerska avtocesta je zaprta med priključkom Zrkovska in razcepom Dragučova v obe smeri. Zaradi gorečega tovornega vozila je zaprta štajerska avtocesta (mariborska vzhodna obvoznica) med priključkom Zrkovska in razcepom Dragučova v obe smeri… »

Novice dneva »

Voda iz atmosfere

Dnevnik pred 19 minutami

Babice proti skrajni desnici

Dnevnik pred 19 minutami

Fuzbal

Dnevnik pred 19 minutami

Šmugleraj

Dnevnik pred 19 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem