Povezane novice

Ideja o nočni vinjeti ni šla v predal

Primorske 26.06.2023
Zastojev na avtocestah, kot smo jim priča letos, v Sloveniji ne pomnimo, opozarjajo v SDS, kjer so spomladi dali pobudo za uvedbo cenejših nočnih vinjet. Zamisel se tudi predsedniku vlade Robertu Golobu ne zdi slaba, čaka pa še odgovor Darsa, ali je… »

Golob tudi o mogočih spremembah cen nočnih vinjet #video

SiolNET 26.06.2023
DZ je s poslanskimi vprašanji premierju Robertu Golobu in ministrom danes začel zadnjo redno sejo pred parlamentarnimi počitnicami. Premier Golob je tokrat odgovarjal na vprašanja o infrastrukturnih projektih, padcu industrijske proizvodnje in… »

Širitve avtocest ne bo, otroci bodo lačni še štiri leta

Nova 24TV 26.06.2023
Foto: STA “Največje investicije, kot so potniški center v Ljubljani, kot je drugi tir, bodo končani že do leta 2025. To je pomembno, ker to pomeni, da bomo lahko na podlagi teh dveh ukrepov bistveno razbremenili, povečali najprej pretovor na… »

Golob: Sredstva je treba nameniti odpravi tistih čakalnih vrst, kjer je zdravje najbolj ogroženo

RTV Slovenija 26.06.2023
Predsednik vlade Robert Golob je odgovarjal na poslanska vprašanja glede trenutnega gospodarskega položaja, zastojev na avtocestah, čakalnih vrst v zdravstvu in gradnji JEK 2. Poslanec Janez Žakelj je v okviru svojega poslanskega vprašanja dejal, da… »

Golob: "Na tem področju bomo morali narediti več"

Zurnal24 26.06.2023
Golob se ne more strinjati, da bi avtomatsko odpravili najbolj kritične čakalne vrste, če bi dali še več denarja zasebnikom. Predsednik vlade Robert Golob je v odgovoru na poslansko vprašanje o čakalnih dobah v zdravstvu poudaril, da je dodatna… »

DZ: Golob o padcu industrijske proizvodnje, čakalnih vrstah v zdravstvu in izgradnji Jek 2

Dnevnik 26.06.2023
Premier Robert Golob je danes v državnem zboru odgovarjal na poslanska vprašanja, povezana z industrijo, zdravstvom in gradnjo drugega bloka jedrske elektrarne Krško. Pojasnil je, da je padec industrijske proizvodnje posledica prestrukturiranja… »

Poslanka zelo jezna zaradi minute in pol zamude

Zurnal24 26.06.2023
Poslanka je opozorila tudi na neresnost premierja Roberta Goloba, ki po njenem prepogosto zamuja. Državni zbor je s poslanskimi vprašanji premierju Robertu Golobu in ministrom danes začel zadnjo redno sejo pred parlamentarnimi počitnicami. 34… »

TUDI GOLOB ZA NOČNO TARIFO VINJETE: "Ne moremo samostojno sprejeti, treba je prijaviti v Bruselj"

Regional 26.06.2023
Zaradi vse večjega pritiska tovornega prometa na Slovenijo bo morala država po napovedih premierja Roberta Goloba na področju cestne infrastrukture ukrepati drugače, kot si je kdo zamišljal pred leti. Med možnostmi je omenil tudi spremembo cenovne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem