Povezane novice

Pacientke po operaciji brez vidnih brazgotin in z manj bolečinami

Primorske 27.06.2023
V šempetrski bolnišnici se lahko pohvalijo, da so kot prvi v Sloveniji začeli izvajati inovativno metodo v-notes, ki je pri ginekoloških operacijah poskrbela za pravo malo revolucijo. Tehnika ni nova le v Sloveniji, ampak tudi v Evropi, po operaciji… »

Po zobni bo nove prostore v Hrpeljah dobila tudi urgentna ambulanta

Primorske 27.06.2023
V Zdravstveni postaji Hrpelje je z junijem vrata odprla nova zobozdravstvena ordinacija. Za občane je to velika pridobitev, saj je po novem v Hrpeljah zobozdravnica prisotna vse dni v tednu. Hrpeljsko-kozinska občina pa namerava do konca prihodnjega… »

Martin Hvastija: “Tadej Pogačar je izjemno pripravljen”

Primorske 27.06.2023
Športni direktor pri Kolesarski zvezi Slovenije Martin Hvastija je tudi znan glas z malih zaslonov. Kot strokovni komentator nam z dirke po Franciji vsako leto pobližje predstavi dogajanje v karavani. Pred sobotnim začetkom 110. Toura je razkril svoja… »

Po italijanski par je priletel helikopter

Primorske 27.06.2023
Ob nedeljski motoristični nesreči na Robiču so z italijanske strani na pomoč ponesrečenima motoristoma poslali celo helikopter. V tolminskem zdravstvenem domu so nam pojasnili, da s kolegi čez mejo odlično sodelujejo in da jim tako italijanske kot… »

KRAJŠE OPERACIJE IN HITREJŠE OKREVANJE BREZ BRAZGOTIN: V šempetrski bolnišnici so prvi v Sloveniji začeli izvajati metodo…

Regional 27.06.2023
V šempetrski bolnišnici so kot prvi v Sloveniji začeli izvajati metodo v-NOTES, ki pomeni veliko novost na področju ginekoloških operacij. Z uporabo nove metode se izognejo vidnim brazgotinam na trebušni steni, okrevanje bolnic je krajše in… »

Novice dneva »

Brady Skjei podaljšal upanje Caroline; Dallas v zmagah vodi z 2:1

RTV Slovenija pred 17 minutamiše 5 povezanih

V novem izraelskem napadu na Gazo ubita zdravnika

Delo pred eno uroše 2 povezani

Velika novost glede EMŠO številke

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem