Povezane novice

V Fieso po mir in tišino, a pazljivo zaradi krušenja klifov

Primorske 27.06.2023
Mir, tišina, narava in pristnost so tisto, kar kopalce in ljubitelje narave privlači v Fiesi. Letošnja kopalna sezona se je začela z nekateri novostmi; komunalno podjetje Okolje Piran je odstranilo otroška igrala, ki so bila dotrajana, ob… »

Nova kromberška cona je skoraj končana, prvi trije kupci so znani

Primorske 27.06.2023
Le še malenkosti je treba urediti in pridobiti uporabno dovoljenje in cona PEC Kromberk bo komunalno urejena in pripravljena na podjetja. Prvi trem je mestna občina že prodala štiri parcele, v predvidoma v juliju pa bo objavila razpis za dve, 4000… »

Sredi Portoroža bodo na črno pekli čevapčiče

Primorske 27.06.2023
Medtem ko najemniki gostinskih lokalov plačujejo visoke letne najemnine, se nekateri znajdejo po svoje in nihče jim nič ne more. Sredi turističnega, z vrtnicami olepšanega in s številnimi občinskimi odloki urejenega Portoroža so namreč neznanci… »

Klanec lanskega Gira Italijanu

Primorske 27.06.2023
S Soča cestnim kolesarskim izzivom se je v Kobaridu začel deseti Soča outdoor festival, ki se bo v Tolminu in okolici nadaljeval še od petka do nedelje. Junak uvodnega izziva je bil Italijan Alessio Zanon. KOBARID > Prvo dejanje tradicionalnega… »

Izolska občinska uprava ima novo direktorico

Primorske 27.06.2023
Vesna Rebec ni več direktorica izolske občinske uprave. Kot pojasnjujejo v vodstvu občine, je minuli petek odstopila. Župan Milan Bogatič naj bi se ji zahvalil za sodelovanje, za izvajanje direktorskih nalog pa je pooblastil Melito Osvaldič. IZOLA >… »

Nesrečna stena za Američane

Primorske 27.06.2023
Devet dni po tragični nesreči ameriškega padalca v steni nad Logom pod Mangartom je v isti steni v nedeljo padel še en Američan. 23-letnik je padal s padalom, vendar zaradi prenizke višine ni uspel preleteti Loške stene in je trčil vanjo ter tam… »

Novice dneva »

Neuradno: Celjske mesnine naprodaj, zanimajo se Hrvati

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Državni gozdar – partner ali parazit?

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Naj minister Maljevac pove, ali je kdaj bival v airbnbju

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Uvodnik / Spet

Mladina pred 4 urami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem