Povezane novice

Neurja: po Gorenjskem klestila toča, iz poplavljenega šotora rešili 53 otrok

RTV Slovenija 27.06.2023
Toča, ki je popoldne klestila na območju severne in pozneje severovzhodne Slovenije, je povzročila znatno gmotno škodo, najhuje je na Gorenjskem, nekaj škode je bilo tudi na območju Maribora. Padavine bodo do srede zjutraj ponehale. Neurje se je… »

Toča klestila po Sloveniji, najhuje na Gorenjskem

Delo 27.06.2023
Gasilci so posredovali v 40 primerih, od tega v 28 primerih na območju Gorenjske. V Podzemlju so pomagali tudi otrokom na kampiranju. Današnji dan je po nekaj dneh dokaj stabilnega vremena, sonca in vročine že zgodaj postregel z nestanovitnim… »

VIDEO in FOTO: Razdejanje v kampu Šobec, v Podzemlju odkrilo šotor, v katerem so kampirali otroci ...

Necenzurirano 27.06.2023
Po nekaj sončnih dneh so v torek po Sloveniji zopet besnela neurja. V dopoldanskih urah je bila najbolj na udaru Gorenjska, popoldne pa so jo kot kaže najhuje odnesli na jugovzhodu Slovenije. Vremenoslovci so za torek napovedali posamezna neurja in… »

Popoldanska neurja povzročila znatno škodo #video

SiolNET 27.06.2023
Toča, ki je popoldne klestila na območju severne in kasneje severovzhodne Slovenije, je povzročila znatno materialno škodo, najhuje je na Gorenjskem. Po do sedaj znanih podatkih je meteorna voda zalila prostore 30 objektov, sprožil pa se je tudi… »

POPOLDNE KLESTILA TOČA, VELIKA KOT JAJCE: Zalilo bolnišnico, šolo in vrtec, podiralo drevesa (FOTO, VIDEO)

Regional 27.06.2023
Toča, ki je popoldne klestila na območju severne in kasneje severovzhodne Slovenije, je povzročila znatno materialno škodo, najhuje je na Gorenjskem. Po do sedaj znanih podatkih je meteorna voda zalila prostore 30 objektov, sprožil pa se je tudi… »

Zaradi neurja morali preseliti otroke, ki so kampirali

Zurnal24 27.06.2023
Gasilci imajo danes veliko dela z odstranjevanjem posledic neviht, ki so se začele prožiti že okoli poldneva. Okoli poldneva so se nad našimi kraji začele pojavljati krajevne plohe in nevihte. Ponekod so se razvile močnejše nevihte, ki so s seboj… »

Nevihte ovirajo promet, na Gorenjskem klestila toča

Dnevnik 27.06.2023
Popoldne so se v severnem delu države razvile nevihte s točo, ki je na Gorenjskem povzročila nekaj škode. Med drugim je neurje zajelo kamp Šobec, kjer je toča uničevala šotore, je razvidno iz objav na družbenih omrežjih. Na… »

Vreme: Danes spremenljivo s plohami in nevihtami

Dnevnik 27.06.2023
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Sredi dneva bodo na severu krajevne plohe in nevihte, ki se bodo do večera razširile nad večji del države. Zapihal bo vzhodnik, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 22… »

Tako se bodo danes gibale nevihte

Zurnal24 27.06.2023
Predvsem na zahodu in na jugovzhodu lahko ob nevihtah pričakujemo močnejše nalive, lokalno pa je možna tudi manjša toča. Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 28, na Primorskem okoli 30 stopinj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem