Povezane novice

Ruske rakete zadele Kramatorsk: devet mrtvih, med njimi 14-letni dvojčici, in 60 ranjenih

RTV Slovenija 27.06.2023
Rusija je od začetka invazije v Ukrajini februarja lani usmrtila 77 civilistov, ki jih je samovoljno pridržala na zasedenih ozemljih, ugotavlja poročilo Združenih narodov. Ukrajinski predsednik Zelenski trdi, da protiofenziva napreduje v vseh smereh… »

Putin razkril, kdo je plačeval skupino Wagner

SiolNET 27.06.2023
Pripadniki zasebne najemniške vojske Wagner, ki so v soboto poskušali z oboroženim uporom strmoglaviti rusko vojaško vodstvo, niso uživali podpore vojske in ljudstva, je danes izjavil ruski predsednik Vladimir Putin. Zahvalil se je vojakom, ki so po… »

Rusija umika obtožbe proti Wagnerju

Primorske 27.06.2023
Ruska zvezna varnostna služba FSB je danes sporočila, da umika obtožbe v primeru zasebne najemniške vojske Wagner glede organizacije oboroženega upora proti ruskemu vojaškemu vodstvu, ki ga je minuli konec tedna izvedla pod vodstvom Jevgenija… »

Lukašenko potrdil, da je Prigožin v Belorusiji

Delo 27.06.2023
Plačanci iz Wagnerja bodo težko orožje predali vojski. Ruska varnostna služba FSB je prekinila kazenski postopek zaradi oboroženega upora Wagnerjevih plačancev in umaknila vse obtožbe, poročajo ruski mediji. Kot poroča ruska državna agencija… »

Nepričakovan preobrat v bitki med Putinom in Prigožinom

Zurnal24 27.06.2023
Pripadniki skupine Wagner in njihov šef so spoznali svojo usodo. Ruska zvezna varnostna služba FSB je danes sporočila, da umika obtožbe v primeru zasebne najemniške vojske Wagner glede organizacije oboroženega upora proti ruskemu vojaškemu vodstvu… »

Rusija / Umik obtožbe proti Wagnerju

Mladina 27.06.2023
Medtem je rusko obrambno ministrstvo sporočilo, da pripravljajo prenos Wagnerjeve vojaške opreme v redno vojsko. Ruska zvezna varnostna služba FSB je danes sporočila, da umika obtožbe v primeru zasebne najemniške vojske Wagner glede organizacije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem