Povezane novice

V Wimbledonu bomo gledali dvoboj Slovenk

SiolNET 27.06.2023
Glavni del tretjega grand slama sezone se bo začel prihodnji ponedeljek. V tem tednu pred osrednjim dogajanjem na sveti travi potekajo kvalifikacije za uvrstitev v glavni del žreba v Wimbledonu. Od Slovenk sta bili v današnjem prvem krogu kvalifikacij… »

Na sveti travi dvoboj Juvan – Zidanšek

Delo 27.06.2023
V prvem krogu kvalifikacij za preboj na glavni turnir Wimbledona sta bili Kaja Juvan in Tamara Zidanšek uspešni. Zdaj ju čaka medsebojni dvoboj. Wimbledon se bo za najboljše tenisače začel prihodnji teden, tekmovalci in tekmovalke pa se že merijo v… »

Slovenski obračun v drugem krogu kvalifikacij Wimbledona

RTV Slovenija 27.06.2023
Tamara Zidanšek in Kaja Juvan sta preskočili prvo oviro v kvalifikacijah za tretji grand slam sezone v Wimbledonu. Za eno bo drugi krog tudi zadnji, saj se bosta pomerili med seboj. Zidanšek, 30. nosilka kvalifikacij, je po dveh urah in 18 minutah s… »

V naslednjem krogu medsebojni dvoboj Slovenk

Zurnal24 27.06.2023
Juvan čez prvo kvalifikacijsko oviro Wimbledona. Glavni del tretjega grand slama sezone se bo začel prihodnji ponedeljek. V tem tednu pred osrednjim dogajanjem na sveti travi potekajo kvalifikacije za uvrstitev v glavni del žreba v Wimbledonu. Od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem