Povezane novice

Policist med prometnim nadzorom ubil 17-letnika. Macron: Smrt fanta neodpustljiva.

RTV Slovenija 28.06.2023
Na ulicah pariškega predmestja Nanterre so ponoči izbruhnili nemiri, potem ko je policist v torek zvečer med prometnim nadzorom ustrelil in ubil 17-letnika. Policija je po neredih in požigu 40 vozil aretirala 31 ljudi. Po poročanju francoskega… »

Francija / Policist med nadzorom prometa ustrelil najstnika

Mladina 28.06.2023
Na ulicah pariškega predmestja Nanterre so ponoči izbruhnili nemiri, potem ko je policist v torek zvečer med prometno kontrolo ustrelil in ubil 17-letnega mladeniča. Na ulicah pariškega predmestja Nanterre so ponoči izbruhnili nemiri, potem ko je… »

Policist med nadzorom prometa ustrelil najstnika

Delo 28.06.2023
Umor je v sprožil proteste proti policijskemu nasilju, ki jih je policija nasilno razgnala s solzivcem. Na ulicah pariškega predmestja Nanterre so ponoči izbruhnili nemiri, potem ko je policist v torek zvečer med prometno kontrolo ustrelil in ubil… »

Policist med kontrolo prometa ubil 17-letnika, izbruhnili so protesti #video

SiolNET 28.06.2023
V torek zjutraj je francoski policist v mestu Nanterre med policijsko kontrolo ubil 17-letnika, ki se ni ustavil, ko je to zahteval od njega. Posnetek dogodka, ki ga je z mobilnim telefonom posnela priča, prikazuje policista, ki uperi pištolo v… »

Policist ubil 17-letnika, izbruhnili nemiri

Zurnal24 28.06.2023
Francoski policist je med kontrolo prometa ustrelil najstnika in sprožil nemire. Na ulicah pariškega predmestja Nanterre so ponoči izbruhnili nemiri, potem ko je policist v torek zvečer med prometno kontrolo ustrelil in ubil 17-letnega mladeniča. Po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem