Povezane novice

Kako je z zapestjem Tadeja Pogačarja? #video

SiolNET 29.06.2023
"Na kolesu se počutim dobro, ampak moje zapestje še ni povsem zdravo," dva dneva pred začetkom 110. dirke po Franciji pravi Tadej Pogačar (UAE Team Emirates). V ponedeljek je imel zadnje slikanje levega zapestja. Dve kosti sta že povsem zaraščeni… »

Vlogo favorita prelaga na Pogačarja #video

SiolNET 29.06.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Emirates) je na novinarski konferenci v Bilbau namignil, da je glavni favorit za zmago na dirki po Franciji, ki se bo v Baskiji začela v soboto, branilec naslova Jonas Vingegaard. A danski as moštva… »

Pogačar in Vingegaard drug drugemu prepuščata vlogo favorita

RTV Slovenija 29.06.2023
Kolesarski spektakel, 110. Dirka po Franciji, se bo začel v soboto v Bilbau. Vse ekipe so se predstavile, Tadej Pogačar in Jonas Vingegaard pa se otepata vloge glavnega favorita. Tako Pogačar kot Vingegaard sta v prvi polovici sezone izstopala… »

Pogačar: Ena od kosti še ni zaceljena, Jonas je prvi favorit

Zurnal24 29.06.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik bo dirko po Franciji začel z načetim zapestjem. V Bilbau je bila na sporedu predstavitevs ekip pred dirko po Franciji, ki se bo začela v soboto. Pred medije je stopil tudi eden izmed glavnih favoritov za zmago Tadej… »

Mezgečev kolega vesel, da ni v središču pozornosti

SiolNET 29.06.2023
"Letim pod radarjem in to je dobro, saj je zato manj pritiska," pred začetkom 110. Dirke po Franciji pravi 30-letni Britanec Simon Yates, ki bo v boju za skupni seštevek na prihajajočem Touru glavno orožje avstralskega moštva Jayco AlUla. V tem bo… »

Pot do trona Toura ne le na cesti, ampak tudi v glavi

RTV Slovenija 29.06.2023
Tako, karte so položene, kilometri nabrani, pričakovanja pa so vsak dan večja, tako pri kolesarjih, ki komaj čakajo, da se usedejo na kolo, kot pri gledalcih, da začnejo spremljati vsakoletni športni vrhunec − kolesarsko Dirko po Franciji. Še… »

Belgijska ekipa po obtožbah o neprimernem vedenju na Tour brez Allana Davisa

SiolNET 29.06.2023
Pri belgijski kolesarski ekipi Lotto Dstny se tik pred začetkom Dirke po Franciji ukvarjajo z obtožbami o domnevnem neprimernem vedenju športnega direktorja Allana Davisa. Da bi se izognili dodatnim nevšečnostim, so se pri moštvu odločili, da… »

Tudi ekipa RTV Slovenija motivirana pred začetkom Dirke po Franciji

RTV Slovenija 29.06.2023
Tudi letos bomo na Televiziji Slovenija pripravili pester program ob prenosih Dirke po Franciji. Kot ste že vajeni, bomo prenašali vseh 21 etap, največja kolesarska dirka pa bo tudi zaradi tega, ker se Tadej Pogačar spogleduje z že tretjo zmago… »

Martin Hvastija: Kolikor poznam Pogačarja, ne bo prav dolgo čakal na napad

RTV Slovenija 29.06.2023
"Če bodo noge prave, bo Pogačar najbrž preizkušal Vingegaarda že precej pred Alpami. Vprašanje pa je, kakšno razliko bo pridobil. Modro bi bilo sicer skupno zmago napadati ob koncu drugega in na začetku zadnjega tedna," je prepričan Martin… »

Pogačar in Vingegaard, nato dolga tišina

SiolNET 29.06.2023
Tako kot so bile pred Girom vse oči uprte v osrednja favorita Remca Evenepoela in kasnejšega junaka Primoža Rogliča, ni nič drugače pred dirko vseh dirk. Za Tour de France je jasno, da bodo vsi oprezali za lanskim zmagovalcem Jonasom Vingegaardom in… »

Bo Vingegaard deležen takšne pomoči kot lani?

Dnevnik 29.06.2023
Napetost pred kolesarskim spektaklom leta narašča. Kolesarje v soboto v Bilbau čaka veliki start 110. kolesarske dirke po Franciji. Za končno zmago sta izrazita favorita branilec lanskoletne zmage Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) in prvi kolesar sveta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem